אמאלה!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי שוב,
    כמה כיף כאן איתכן..משחרר

אני בשבוע שמיני, עם ביוץ מאוחר, מה שאומר שאני בתכלס בשבוע שביעי. לפני שבועיים עשיתי אולטרא סאונד ראשון. ראו שק לא ראו עובר. מחר הולכת שוב.. הלב דופק לי, הברכיים רועדות לי, הראש מלא מחשבות,חששות,תקוות..
    איך מעבירים את הזמן? אני כ"כ מקווה לשמוע דופק, לראות את היצור הקטן שם, להאמין שההירון הזה אמיתי.כל דבר מפחיד אותי, מקפיץ אותי, מעלה לי לראש מיליון ספוקלציות..

אוף, אני מקווה לשמוע ולהשמיע בשורות טובות.
    יום מקסים לכן אהובות.
7 תגובות
עמוד 1
  • מותק אני יכולה לדמיין כמה זה מלחיץ, נסי להיות רגועה ולחשוב חיובי, אני מחזיקה לך אצבעות חזק חזק ומחכה לדיווח.

• לא קל בכלל ההמתנה הזו מחזיקה אצבעות לבשורות משמחות ... תעדכני!
  • ראשית שיהיה בהצלחה ובשורות טובות.
    שנית, מה זה אומר ביוץ מאוחר? אשפר להכנס להירון עם ביוץ מאוחר?
  • מחכה ביוץ מאוחר אומר שהביוץ היה אחרי אמצע החודש, ביום ה 20 למשל, ובוודאי שאפשר אם עובדים בימים המתאימים :)

• מקוה בישבילך שהכול יילך חלק
    ותזכי להריון ארוך ובריא למשך 9 חודשים מלאים!
    בהצלחה
  • תודה ג‘סי
  • תודה ג‘סי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה