בנות יפות שלי... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני יודעת שלאחרונה אני לא פה אבל אני תמיד עוקבת ומתעדכנת...

אני עסוקה מאוד עם הבית נועם והכל...

ועכשיו יש לי קצת זמן. ואני מתנצלת מכל הלב שאני מנצלת את זה כדי להכנס ולשאול שאלה

אז ככה: נועם כשהוא בעריסה הוא לא נרדם כל היום. אבל אם אני ארים אותו ואשים אותו עליי הוא יירדם. למה זה קורה?

מציינת שבלילות זה לא קורה.

לפעמים אנע רואה שהוא כזה משפשף את העיינים או מפהק המון ואני מבינה שהוא עייף אבל הוא לא יירדם(!!!!) אולי 20 דקות בלחץ.

אבל אם אני מכניסה אותו לחדר שקט עם חושך הוא נרדם טוב או שהוא עליי.

זה נורמלי? כאילו זה בסדר? במאמזון אמרו שזה הזוי שהוא לא ישן ביום בכלל ושתינוק בגילו צריך לישון הרבה

8 תגובות
עמוד 1
  • יש תינוקות שצריך ליזום להם שינה כשאת רואה סימני עייפות בגילו כשעה וחצי שעתיים מרגע הקימה כביכול בבוקר ...
    בכדי שהוא לא יבלבל בין בוקר לילה... את יכולה רק לעמעם מעט את האורות
    וליצור בהדרגה אוירה רגועה שיבין שהוא אמור לישון
    חשוב שתינוק ישם בגילו זה מסייע ותורם להתפתחות
    גם הבת שלי הייתה כך בגיל הזה וזה מה שאמרו לי יועצי שינה
    ויכול להיות שהוא עדיין זקוק לך אז תתחילי בשלבי הרדמה ותניחי אט אט במיטה ושישן גם 20 דק ' זה משהו ואט אט אם תזמי לו שינה בהתאם לעייפות שלו אז זה מעט מסתדר
    בהצלחה
  • אני עוזרת לו להירדם אבל ברגע שאני אניח אותו בעריסה הוא ישר יתעורר נדירות המקרים שהוא ממשיך לישון..

אני מבולבלת. בטיפת חלב אמרו לי להתנהג ביום כרגיל... טלוייזיה לפתוח חלונות הכל כרגיל אבל זה מקשה עליו להירדם כל האור שנכנס לבית מהמרפסת.. מצד שני אני רוצה שיבין שיום זה יום ולילה זה לילה. אמנם הוא עוד קטן אבל שיבין... ושיישו גם צהריים כשהכל כרגיל מסביב

• תראי גם לי אמרו כך הרבה אנשים אבל יש אנשים שמצליחים לישון שיש סביבם סביבה רגועה יותר הרי יש אפילו מבוגרים שישנים צהרים ומסיטים חלון כדי לעמעם אורות .... היום הבת שלי ישנה גם עם אור והיא היתה ישנה כשהיא היתה קטנה יותר עם אור מעומעם .... אז לא חייב שיהיה שקט דממה למרות שעל זה גם שמרתי בהתחלה והיום אם יש טלויזיה פתוחה זה גם לא מפריע לה או טלפון מצלצל ולגבי שהוא מתעורר ממך אני הייתי מציעה לך לשים מתחת לסדין 2 חיתולים שיצרו צורת אליפסה ותשימי אותו בפנים וכך הוא ירגיש סוג של משהו קטן יש כאלה שזה עוזר להם גם דבר נוסף תנסי לעטוף אותו בעיטוף תינוקות את בטח יודעת על מה אני מדברת ... וכמובן הרבה סבלנות את יכולה אחרי שאת מניחה אותו לטפוח מעט לשיר שיר נעים ואט אט הוא יתרגל זה לא קסם זה עבודה תמידית את מלמדת אותו הרגלים והוא חייב לישון ככול שתתמידי כך תצליחי זה אפשרי וקחי בחשבון שהוא קטנציק וזקוק לחום גופך לליטוף למגע לדפיוקת לב אט אט זה פחות בהצלחה
  • אוראלי שלי היה נרדם לפעמים באוניברסיטה לפעמים עלי לפעמים במיטה שלו
    אני חושבת שברגע שאת רואה סימנים של עייפות ישר תשכיבי אותו במיטה שלו - שלא ישבר לו השינה כי אומרים שהם ממש עיפים קשה להרדים אותם

• עזבי לרגע את מה שאמרו לך בטיפת חלב - את היית מצליחה להרדם כשהאור מסנוור אותך והטלויזיה ברקע?!
    לא, נכון? אז איך אפשר לצפות מתינוק קטן שיתנתק מכל הגירויים הסביבתיים וילך לישון?
    מעבר לזה שבתודעה של תינוק, כל פעם שהוא הולך לישון הוא "מפסיד" עולם ומלואו
    ככל שהמלטונין (הורמון "החושך", שאחראי על מנגנון השינה) יופרש בכמות גדולה יותר
    ככה נועם ילמד להבדיל טוב יותר בין היום והלילה בלי עזרים מלאכותיים כמו טלויזיה דולקת שמפריעה
    אבל בינתיים לדעתי כן ראוי להחשיך את החדר שבו הוא ישן, לא לרמה של חושך מוחלט אבל שיהיה חשוך יחסית
    כדי שנועם יוכל להבין שהולכים לישון, כנ"ל לגבי טלויזיה, לכבות או להנמיך.

• הוא ישן עכשיו העברתי אותו לחדר שלי עמעמתי קצת את האור והוא נרדם(!!!!)

אני מאוהבת!!! אוףףףףףףףף!!

דובונית בהתחלה בימים הראשונים הייתי עוטפת אותו והיה נרדם יופי. היום הוא לא אוהב את זה. זה כנראה מגביל אותו

• 555 מעולה, שימשיך ככה!
    אין כל רע בלעמעם את האור בחדר
  • לפעמים גם המעבר של הטמפרטורות מפריע, את חמה והעריסה לא כמוך...
    אז צריך שהסדין שהוא מושכב עליו יהיה גם מחומם כזה, אז אפשר לחמם את זה איכשהו מבעוד מועד,
    או פתרון יצירתי: תקחי חיתול ותשבי עליו בזמן שהוא עליך, אוכל או את מרדימה...ואז כשאת קמה להשכיב אותו את פורסת בעריסה עם יד אחת את החיתול שחיממת .

פעם כשהייתי ממש מותשת (הילד גם היה בגיל של נועם..) הנחתי אותו לישון והוא התחיל להראות סימנים של להתעורר, וזה ממש לא בא לי טוב מן הסתם חחח בעצבים מהר התפשטתי וכיסיתי אותו בחולצה שלי, ככה בלי לחשוב רציתי לעבוד עליו שיתן לי לנוח, ועבד! גם חם וגם מריח ממני. והוא לא התעורר . הייתי עושה את זה עוד כמה פעמים במצבים דומים מאז
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה