המשפחה של בעלי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בלתי נסבלים!!!!
    איזה שקרים
    איזה השמצות
    איזה רוע
    ובעלי בסוף צועק עלי
    איך נפלתי על הגועל הזה

12 תגובות
עמוד 1
  • אני חייבת להגיב על זה!!

ראיתי הודעות קודמות שלך בקשר למשפחה של בעלך...

די כבר!!! באמת שדי כבר!!!

את התחתנת עם בעלך כשידעת טוב מאוד מי זאת המשפחה שלו!!
    את חייבת להפסיק לחפש אותם על כל דבר... למה הם לא באים לבקר את ליהוא למה זה למה זה.

זאת המשפחה שלו! אלה ההורים שלו!! ככה הם!!! מה נעשה לא כולנו התברכנו בהורים אוהבים וחמים!

את יודעת שההורים של בעלי ראו את נועם כולה 3 פעמים מאז שנולד(!!!!!!) ואילו ההורים שלי כל יום באים לראות את נועם. מה אני אעשה? אתחיל ״ללכלך״ על המשפחה של בעלי??? זאת המשפחה שלו!!

ושהם באו לבקר סופסוף את פתחת פה הודעה שהלכת לינוק וצחקת על זה שהלכת להניק את ליהוא בחדר!

את נורמלית? בוכה שלא אכפת להם מליהוא ועד שהם באים ולא משנה למה באו... אם זה היה על הדרך בדרך לחברים שלהם. הם באו!!! ואת פותחת הודעה כזאת?

למה? מה הקטע שלך? תביני כבר דבר אחד זאת המשפחה שלו תרצי או לא!!!

תרצי שיום אחד בע״ה האישה של ליהוא תדבר עליכם גם ככה ותחפש אותכם?

• כן
    הלכתי להניק ילד שהיה רעב!!!
    אחרי שישבתי איתם ושמעתי את אמא שלו אומרת
    איזה שטויות על דרך החינוך שלנו
    ואבא שלו שותק ורואה טלויזיה
    היי י נחמדה ונעימה אליהם
    חמותי אפילו לא רצתה להחזיק אותו
    ויומיים אחר כך בעלי מתקשר והם מלכלכים עלי

• טוב
    רגע
    רגיעה

שלי, ככה היא מרגישה, לגיטימי

ההורים של בעלי הכי נהדרים לפעמים ויכולים לפעמים להוציא אותי מדעתי
    אל תשכחי שהיא גם ממש מעט זמן אחרי לידה
    אני אחרי הלידה לא יכולתי לראות את הפרצוף של חמותי וחיפשתי אותה כלכך שטות

גלי
    תפרקי
    תוציאי
    בשביל זה הפורום קיים

גם אני משתלחת פה במשפחה של בעלי מדי פעם...

• שלי אני מבינה את הכוונה שלך ובסופו של דבר כמו שאומרים משפחה לא בוחרים
    וככה זו המשפחה של בעלה של גולי והיא צריכה לחיות עם זה...
    אבל איפה היא תפרוק את התיסכולים האלה? מול בעלה?
    או שעדיף שהיא תאגור הכל בפנים עד שתתפוצץ?
    בעצמך כתבת, לא כולם התברכו בהורים חמים ואוהבים, מה לעשות?
    אז יש מה לעשות - לפרוק, לדבר על זה, ללמוד מטעויות ולהמשיך הלאה

גם חמותי היא לא פיקניק ויש ימים שגם לי יש בטן מלאה עליה וזכותי להתפוצץ
    וזה גם מה שאני עושה, פורקת, כועסת, כותבת, נזכרת שהיא לא שווה יחס
    וממשיכה הלאה שמחה וטובת לבב
  • תודה בנות
    על ההבנה

• גולי שולחת לך מלא מלא

• בובה חבל על עצבים שלך
    הם לא שווים את זה
  • גולי תתפרקי בכיף
    את אחרי לידה וזה ממש לגיטימי.
    לשם כך יש את הפורום שנוכל לדבר להיתפרק ולחלוק אחת עם השניה..

נטלי
  • פשוט מסננים ! אין אהבה הדדית לא צריך! אפשר גם לחיות בלי זה , בעלך יודע מי את ומה את , הם יכולים ללכלך כמה שהם רוצים בסופו של דר הוא מבין מה יש לו בידיים
  • בובה קבלי מלאאאא
  • אל תריבי עם בעלך בגללם רשום בתורה ועזב את אביו ואימו ודבק באישתו נכון קשה אבל אין מה לעשות גם אצלי זה היה ככה עד הקש ששבר את גב הגמל אז פשוט תתעלמי למרות הגועל אנו פה בשבילך
  • היי גולי,
    אני מאד מכירה מקרוב את המצב שאת נמצאת בו ואני גם לא בדיוק מאושרת ממנו.
    בואי נאמר שההורים ומשפחתו של הבעלול שלי לא "נדלקו" עלי על ההתחלה, אבל הם למדו לאהוב אותי ולכבד אותי בדרכם.
    במצב כמו זה, מי שצריך לשים לזה סוף הוא אך ורק בעלך (בדיוק עכשיו הבעלול שלי קורא מה שאני כותבת כאן ועושה לי פרצוף ).
    הבעל צריך להבהיר להורים ולמשפחה הגרעינית שלו שאל להם להתערב לכם ביחסים ובטח שלא בחינוך הילדים. כמו כן, הוא צריך להיות מודע לזה שהמצב הזה מכאיב לך וגורם לך לעוגמת נפש, והוא צריך לשים לזה סוף, מבלי שמשפחתו תדע שזה מגיע ממך.

משפחתו של בעלולי לעולם לא יודעת שזה בא ממני. מבחינתם אני מריה הקדושה שהסכימה להתחתן עם בנם\אחיהם. מדובר פה בפוליטיקה שבעלך צריך להיות שותף לה על מנת שהמפגשים יהיו יותר נעימים וכולם יצאו נשכרים.

אני מציעה לקחת את הבעלול לשיחה ולהבהיר לו שיש לו כאן תפקיד מכריע לגישור ביחסים הבין משפחתיים ועליו לעשות זאת במקצועיות

שיהיה הרבה בהצלחה

crazy woman!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה