שאלת הנקה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מניקה הנקה מלאה, עד עכשיו הכל היה חלק, אבל לאחרונה ניקול ממש תולשת לי את הפיטמות. מחזיקה פיטמה חזק ומושכת אותה! זה כזה משחק חדש... אני אומרת לה שכואב לאמא, אל תעשי כך, אבל ילדה נקרעת מצחוק, עם צחוק המתגלגל המגניב הזה :-)
    קיצור, ממש כואב לי. אז החלטתי שכל פעם כשהיא עושה את זה, פשוט להוציא ציצי כאילו ארוחה הסתיימה, כי לדעתי היא כבר לא באמת אוכלת. אבל ברגע שאני מחביא ציצי היא מתחילה לצרוח! דורשת עוד!
    יש רעיונות?
13 תגובות
עמוד 1
  • חח ואוו... נשמע כואב
    אין לי מושג מאמי מה עושים במצב כזה
    אבל שיהיה לך בהצלחה. :)
  • אין לי מושג אבל היא נשמעת שובבה קטנה

• וואי אין לי מושג
    נשמע מגניב שהיא צוחקת ככה חחחח

• כמה זמן את עושה את זה? צריך התמדה,
    וצריך גם לא להגיד שכואב לך, תקצרי תגידי לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שיהיה ברור שמשהו לא טוב.

את יודעת מה אמא שלי עשתה לי במצבי נשיכה כשינקתי? (היא סיפרה לי כן? חחח)
    אני לא אכתוב כי זה רווווווחחחחחחחחההההההההה
    אבל עבד יופי.
  • לי היא לא נשכה לפעמים היא משחקת אז אני עושה מה ששמעתי שצריך להתמיד בהוצאת הציצי שהיא תבין שככה לא עושים וזה מה שאני עושה מחכה כמה רגעים ואומרת לה שהציצי מיועד לאכילה וזה לא משחק ואחכ כשהיא חוזרת אז היא רגועה ואוכלת לא משחקת חוץ מזה אין לי הרבה מה להציע סורי מקווה שיסתדר ואכן הם חמודים שהם משתעשים מזה ניסיון גבולות
  • את פועלת נכון. תגידי לא! ותוציאי אותה. תחכי קצת ותחזירי אותה אם היא רוצה להמשיך...

• סטסיק היי
    גם לי היה ככה, הייתי עושה כמוך...הוא גם היה בוכה צורח הייתי מחזירה
    אחרי כמה פעמים כאלה הוא הפסיק
    איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
  • אחח היצר של הסקרנות של "מה יקרה אם אני אעשה ככה.." מתחיל
  • מיצי סיקרנת!!
    ספרי שתפי
    לא נתקשר מבטיחה

• חחחח
    אספר מה עשו לאחי כשנשך-אימא צבטה לו את הערבול ואז הוא קישר בין נשיכה לכאב בקרסול והפסיק לנשוך. ככה לפחות מספרים
    אמרתם שלא תודיעו לרווחה

• גם אוריאן הייתה עושה לי את זה והגבתי בדיוק כמוך וגם היא הייתה נעלבת ובוכה
    אחרי 10 דקות הייתי מציעה לה שוב

• אין לי מושג לגבי ההנקה

• סטססס התגעגתי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה