זיעה לתינוקות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איילה שלי מזיעה ממש הרבה אפילו עכשיו שיחסית קר בחוץ..
    אני לא מלבישה אותה כזה הרבה.
    כמו כל תינוק בגיל שלה.
    מישהי מכירה את התופעה הזו?
    לשאול את הרופאה או שזה סתם?

12 תגובות
עמוד 1
  • גם הדס מזיעה אבל בעיקר שקמה משינה
    אני מלבישה בגד גוף ומכנס
    ועוד חליפת פוטר
    ומכסה עם שמיכת פוך
    בלילה היא מוציאה את השמיכה
    אבל אין חימום בחדר אז אני מכסה בחזרה
    ואז היא קמה מזיעה ...

איך את מלבישה
    כי זה קשור

• עכשיו נגיד היא עם אוברול חמים, גרביים ושמיכת פוך והחלון בחדר שלה כמובן סגור...
    נעים בבית, לא חם ולא קר... והיא עדיין מזיעה.

• זה אוברול פליז?
    בד דק?
    אין כלום מתחת?

• אוברול כותנה טיפונת עבה, לא רציני..

• אין כלום מתחת

• אה נשמע בסדר . כלומר זה לא פליז בפנים .
    אז אולי השמיכת פוך מיותרת

נחכה למומחיות

• אני מלבישה בגד גוף מעל זה אוברול ארוך וזה תלוי אם קר אז משהו חם יותר ואם לא קר אז דק וארוך. ומכסה בשמיכה חמה לא פוך.

• גם ליעד שלי ככה ותמיד היה ככה..
  • תוותרי על הפוך.
    מזיעים כשחם.
    אגב אם היא כבר הזיעה עדיף לא להוריד שכבות, כי הזיעה מקררת ובסוף יהיה לה קר, עדיף למנוע זיעה מלחתחילה. (מה שתורם להכנס לסיכוי לחלות במשהו זה לא חלון פתוח- זה הזעה, שמקררת את הגוף).
  • אני חושבת שתמיד שווה לבדוק, שאלת אם ללכת לרופא.... אני הייתי בודקת..אולי אני משוגעת....
    בכל אופן יש ילדים מזיעים יתר ויש פחות

• תראי יש שמזיעים יותר ויש שפחות אישתו לשעבר של דודה שלי היה לה רציני והיא טיפלה בזה וזה יסתדר אז בדיקה שווה אבל אצלי היא לובשת בגד דק עדיין ארוך ושמיכה חמה כי עדיין נעים בלילות ולא קר מידי אז תנסי לשים בגד עדין יותר ללילה ותראי...
  • בנות, תודה...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה