קריזה בהיריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות,

אני בשבוע 11 או 12 ובימים האחרונים אני פשוט בקריזות איומות. הבעלול שלי כבר לא יודע מה לעשות עם הצעקות והעצבים שלי ואני ממש סובלת אחרי כל סשן כזה.

קראתי שכל העצבים האלה לא טובים לעובר אבל אני פשוט לא שולטת בקריזה. היא יוצאת ממני אפילו בגלל השעון המעורר של הבוקר.
    אומרים שזה בגלל ההורמונים והבלגנים בגוף, האמת הבחילות והחולשה האיומה שככו קצת אבל נשארה רק הקריזה שתמיד הייתה, רק שהייתי חלשה מכדי להוציא אותה החוצה.....

הבנתי מכל מיני פורומים אחרים שאפשר לעשות יוגה, ספורט, מדיטציה, צמחי מרפא מרגיעים וכל מיני, אבל לא בא לי לעשות שום דבר מזה.

יש מצב שזה קשור לסקס? מאז שאני בהיריון לא עשיתי ואני חולמת על הבעלול שלי בלילות (הוא לא יודע מזה עדיין)..... רק שאני לא יכולה להתקרב לבעלול המסכנוני שלי, הריחות שלו ומגע הגוף שלו פשוט עושים לי צמרמורות בחילה...

טוב, סיפרתי יותר מדי, אבל אני מתוסכלת מה אני אעשה.... עזרה.
    crazy woman!
3 תגובות
עמוד 1
  • היי קרייזי
    את מתארת מצב שמוכר להרבה הריוניות כולל אותי!
    וכן, בטח שזה קשור לסקס. אחרי שתעשי קצת בטוח תירגעי...
    אבל אין שום ספק שזו תקופה קשה ומוזרה שעוד תימשך תקופה ארוכה...
    אני מציעה לך בכל פעם שאת רוצה להתפרץ על הבעלות פשוט ללכת לשירותים ולהירגע.
    את זקוקה לתמיכה שלו עכשיו וגם אחר כך, חבל שהוא יהיה עצבני עלייך
    או סתם יזכור את ההריון כתקופה נוראית שלך.
    תשתי תה צמחים (במקום קפה שגורם לפיוזים מרוקאים לצאת)
    ותנסי ללכת להתעמלות נשים בהריון להוציא קצת אגרסיות.
    אה... למרות הריחות... סקס סקס ועוד הפעם סקס- חובה!!!
  • תבקשי ממנו לעשות אמבטיה יחד אחכ כבר לא יהיה לכם זמן לזה מנסיון עם המים יהיה קל יותר אין לך מה להפסיד... או שתנסו להתענג בדרכים אחרות ארוחות רומנטיות וכו'
    וכן מומלץ פילאטיס/התעמלות/אולי תעשו הליכות יחד ואת מוזמנת לכאן לפרוק הכל
    בהצלחה
  • גם אני פתחתי כזו הודעה היום , מקוה מאוד שאתאפק חזק מאוד ולא אשחרר יותר מידי עצבים לסביבה . אין לי עצות אלא ממש להתאפק .
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה