היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שנראת כמו כוויות על כל הטוסיק+פצעונים. כואב לו באופן חד כשאני רק מורידה את החיתול אפילו.. מה עושים? שוטפת את הטוס-טוס אחרי כל קקי שמה בפאנטן + יש משחה מומלצת יותר? לקחת לרופא? תודה
9 תגובות
עמוד 1
יש משחה ממש טובה איניוטול ... לייבש טוב אחרי השטיפה אמבטיית קורנפלור גם תעזור
טלוצ'קה אין לי מושג מה זה אבל שיעבור מהר :)
להמנע משטיפות עם סבון, רק עם מים - גם אחרי קקי הסבון (לא משנה איזה גם העדין ביותר) מייבש את העור אז לשטוף את הטוסיק רק עם מים, לעשות אמבטיות עם קורנפלור ולגבי משחות אני לא מומחית
BJuled - זה תלוי מאוד בעור של התינוק :) אצלנו דווקא מים בלי סבון מייבש את העור. אני שוטפת בערב עם מים וסבון וזה חלק ונעים א"כ. וגם מונע אודם.
איך עושים עם קורנפלור?
אטיונול. ללא מרשם. ממש משחת קסם
מיכל
כמו שהציעו אמבטיית קונפלור עוזר מאוד ומומלץ המון שטיפוות עד שיחלוף שירגיש טוב
אינוטיול מעולה. אבל, כשאצלינו הטוסיק היה עם כוויות נתנו לנו אנטיביוטיקה. אני ממליצה לקחת לרופא, עדיף!