בנות,לא מבשלים למחר? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • המוח שלי ריק
    תנו רעיונות

7 תגובות
עמוד 1
  • אני מתארחת מחר
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • מתארחת אצל חמותי
  • גם אנחנו מיתארחים
  • בסדר... בסדר!! תכף, תכף אני קמה!!! מה בקשתי?... לשבת כמה דקות עם הכוס קפה?...
    פפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ............
    בתכנון:
    פלפלים בכל מיני צבעים, ממולאים בבשר טחון ואורז.
    מרק חורפי סמיך וטעים עם הרבה שעועית יבשה (כן... אני יודעת... אני מניקה... גזים... עניינים...
  • את עוד מוכנה ללכת לליקוי? חשבתי שגמרת עם הקטע הזה.....

• טוב, יש החלטה למרת שממש אין לי כוח
    מרק עגבניות צלויות עם אורז של בצק אלים יצא מעולה!!!
    קציצות בתנור עם רוטב, שיניתי קצת מקווה שיצא מוצלח
    חזה עוף ברוטב מרובע עם פלפלים
    אורז ותפוחי אדמה בקוקי

• חצילים בטחינה
    סלמון עדיין לא החלטתי איך
    בורקסים ממולאים בפרגיות וירקות מוקפצים
    אושפלאו
    עוגה כלשהי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה