היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני במצב לא ברור....לפני שבוע קיבלתי וסת (אחרי סבב מוקפאים שלא צלח לאור חוסר הצלחה בהפשרה) הוסת הייתה כמה ימים כהרגלה וכעת אני עם הפרשות חומות (סליחה על התיאור) כבר כשבוע...לא ברור מתי זה ייגמר... אשמח לדעת אם זה קרה למישהי??
ועוד שאלה- בסבב של IVF (שאיבה) - באיזה יום של הוסת צריך להגיע לבדיקת דם + אולטרסאונד כדי להתחיל עם הזריקות?
תודה, בנות
3 תגובות
עמוד 1
ליי קרה שהיה לי ככה כתמים חומים במשך שבוע אחרי המחזור . בנוגע לפרוטוקול ... זה לפי מה שהרופא שלך אמר ... יש שמתחילים ביום ה3 לוסת ויש שמתחילים שבוע לפני הוסת עם דקפפטיל או צטרוצייד ורק אחר כך ממשיכים עם הזריקות שעושות זקיקים . בהצלחה
המון תודה רעיה :)
לגבי השאלה שלך על השאיבה אני מצרפת לך כאן מאמר על הפריה חוץ גופית אני מקווה שתמצאי שם את התשובה שאת צריכה. בהצלחה.. הפריה חוץ גופית