בנות זקוקה לעצתכן- כרטיסי ביקור- בהקדם ... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ערב טוב
15 תגובות
עמוד 1
  • לדעתי עם

• אממממ אותי היה משכנע כרטיס שיש עליו תמונה של
    ציפורנים וידיים אבל משהו שאת עשית, להתרשם ישר מהעבודה.
  • אני גם חושבת עם תמונה
  • עם תמונה!
    המון בהצלחה מותק!

• טוב, אני לא אחדש... גם אני חושבת שעדיף עם תמונה
  • לדעתי יש הבדל בין כרטיס ביקור לבין פלייר שיווקי.
    כרטיס ביקור צריך רק לתת פרטים שלך.
    אם יש לך איזה לוגו או משהו אז מוסיפים.
    אישית, לא נתקלתי בכרטיסי ביקור עם ממש תמונה אבל מצד שני לא נתקלתי בכרטיסי ביקור של בניית ציפורניים כי אני לא בכיוון הזה בכלל...אז אם זה מקובל תעשי מה שכולן עושות.
    בהצלחה
  • תודה בנות
  • יש לי רעיון
    צנצנת לק קטנה בצד
    ומתוכה יוצא המכחול(??)
    וכאילו כותב את השם / הכותרת
    כאילן החלק הבולט
    בעיצוב טיפה נמרח כזה

• עם עבודה שלך?

• עם תמונה בהחלט.

גם אם תשימי תמונה של משהו שאת עשית או מישהיא אחרת גם ככה אף אחת לא תדע ולא תצעמק בזה כי כולן רגילות ששמים תמונה מאיזה עיתון כדי להשוויץ!

לכן המלצה שלי לשים תמונה יפה ועדינה ולא כמו כל התנונות הפרחיות ששמים וזה יעבור מעולה את המסר לכל הכיוונים גם על כך שאצ יטדעת לעבוד וגם כי את עדינה והעבודה בהתאם.

בהצלחה בובית!
  • אשמח לעזור לך בנושא ( בתור גרפיקאית) עדיף ללא תמונה במיוחד לא של ציפורנים ידים וכו זה בעניי ישן נושן .....

דבש הכל דבש
  • אז זהו... הידיים מאוסות ברמות, לא מסוגלת לראות את זה,
    לכן עימדתי תמונה של לק שמישהי פותחת אותו

גולי- רעיון חזק, אבל אני צריכה שמישהו יעצב לי את זה, מה שאומר- עוד כסף, שאין לי כרגע להשקיע בזה..
  • יש לי רעיון אחר.אולי תמונה של לק נשפך ועל הצבע שנשפך מתוך הלק-פרטים שלך?
    אפשר לקנות לק אטום זול ולצלם למעלה לאחר השפיכה.
    אין מה לעצב.רק לרשום פרטים על תמונה.

• יעלי,
    אני עושה הגהה/עריכה לשונית-שיווקית על כרטיסי-ביקור/פליירים/אתרים כהכנסה-נוספת..

אני בול חושבת כמו ג'ני,את נראית בחורה-עדינה,כך שאם היינו חושבות ביחד על-מיתוג,אחד-הכיוונים היה: הייתי לוקחת את הרעיון של גולי+יד בעלת צפורניים עם לק-עדין,כביכול "טיבעי"..ז הייחוד שלך..

• אני חושבת תמונה - אבל לא של ידיים כמו שאמרת
    הרעיון של גולי ושל אלה מגניב בעיני .

שיהיה בהצלחה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה