צריכה את דעתכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות, אני ובעלי מנסים להכנס להריון שני כבר 9 חודשים ללא הצלחה.
    עד לפני חודש המחזור היה סדיר בין 27-29
    אבל בחודש אחרון היה לי איחור של יומיים ואז התחילו לי הפרשות חומות שנמשכו שבועיים וחצי עם מעט דימומים בין לבין. לא היה לי מחזור אמיתי כמו תמיד שנמשך 4 ימים.
    אז חיכיתי בסבלנות שההפרשות החומות יעברו והתבאסתי שעברתי את ימי הביוץ שלי כי אני מבייצת בדר"כ בימים 12-15 למחזור. רק ביום ה20 הפסיקו ההפרשות וחזרנו לפעולה. לפי מה שאני רגילה אז הייתי אמורה לקבל לפני יומיים כי בדיוק עברו 28 יום.
    בקיצור אחרי החפירה שלי - מה אני אעשה איך אני אדע מתי אני אמורה לקבל המחזור ואם זה יכול להיות הריון כתוצאה מביוץ מאוחר? חייבת לציין שלא היו לי הפרשות או כאבים החודש של הביוץ.
9 תגובות
עמוד 1
  • היי

מה שאת אומרת בעצם זה שדיממת במשך שבועיים וחצי הבנתי אותך נכון ?
    במידה וכן אז זה לא ממש הגיוני זה יותר מידי זמן
    ואולי לא מדובר בכלל במחזור..
    לא ניסית לעשות בדיקת הריון או לגשת לרופא לראות מדוע יש דימום שבועיים וחצי?

• היי מורן,
    אני לא יכולה לומר שדיממתי כמעט שבועיים וחצי מאחר וזה לא היה דימום זה היה הפרשות חומות מרובות רק בימים הראשונים היה מעט דימום.
    הייתי כמובן אצל הרופא שלא ידע לומר מה הסיבה לאחר שעשה לי בדיקה וגינלית.
    שלח אותי לבדיקת הריון שיצאה שלילית .שאלתי בפורום פוריות והרופא אמר תבחין הריון שלילי על סמך התוצאות הללו בטא קטנה מ1.5 , פרוגסטרון 0.70 ואסטרודיל 173.

• היי מותק, תראי לדעת בדיאבד מתי היה לך ביוץ לא ניתן, אבל אני חושבת שתתיחסי למחזור האמיתי בשביל לחשב, ז"א מתי שהיה ממש דימום של מחזור, ככה לפחות אמרו לי לחשב מחזור - מהיום שיש ממש דימום. בהצלחה!

• אוקיי ג'סי
    אז תראי אם אני מחשבת ממתי שיהיה דימום ראשוני אז זה אומר שאני באיחור של 3 ימים.
    מה אומרת לחכות עוד שבוע ואז לעשות בדיקה?
  • אממ..אם לפי החישוב הזה זה איחור של 3 ימים את כבר יכולה לבדוק. בעצם הרופא נתן לך את הבדיקות באמצע החודש נכון?

• כן הוא נתן לי באמצע החודש אבל כבר עשיתי אותן והתשובה הייתה שלילית.
    נראה לי שעדיף ללכת שוב לרופא זה יהיה הכי בטוח .
    תודה לך ג'סי
  • אוקיי אז ברור שהיה שלילי באמצע החודש, באמת תעשי שוב, בהצלחה!

• וואי אני ממש מבינה אותך זה בדיוק מה שקורה לי אבל אצלי הרופא אמר שיכול להיות שאני לא מבייצת הרבה ולכן הוא נתן לי קודם כל לעשות בדיקות ביוץ ..
    כלומר לחכות 9 ימים מהתחלה המחזור ואז לעשות כל יום בדיקת ביוץ ואז לראות את התוצאות חוץ מזה אני מציאה לך לבקש מהרופא שיפנה אותך לעשות בדיקת היסטורוסקופיה שזו בדיקה שמצלמת את פנים הרחם ושוללת כל מיני דברים כדאי לך לבדוק את הנושא אותי את מדממת ממשהו אחר ..

ברכה והמון הצלחה יקירתי ושבקרוב נשמע בשורות טובות.
  • בכלל נראה לי שהכי טוב שתבקשי מעקב זקיקים זה הכי וודאי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה