מתחילה היום להזריק מנוגון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות מה שלומכן? שאלה לי אליכן..המינון שלי הוא 2 אמפולות
    אני יודעת שעם אמפולה של ממס אחד אפשר להמיס עד 3 אמפולות של אבקה.
    הייתי אצל האחות בקופת חולים בשביל לקחת מזרקים ומחטים, היא אמרה לי שעדיף לי להמיס כל אמפולה של אבקה עם ממס אחד, כי זה חומר מרוכז ושורף וככה יהיה לי פחות כואב ואדום, מה דעתכן? להקשיב לאחות? האם זה משנה?

תודה לכן מראש.. אני קצת חוששת ולא יודעת מה עדיף
5 תגובות
עמוד 1
  • אני הזרקתי רגיל עם אמפולה אחת של ממס אפשרי להמיס עד 3 אמפולות של אבקה ואכן גם אני המסתי 2 אמפולות..שורף כן, אבל אין מה לעשות, סובלים בדרך להצלחה בעזרת ה'..שיהיה בהצלחה
  • בסוף הכנתי 2 אבקות עם 2 ממסים הזרקתי לבטן בלי בעיה ואחרי כמה שעות הופיע כאב ועד עכשיו כואב. היום אני יזריק לצד השני, ומה אז? צריך להחליף מקום? חוץ מהבטן עוד לא הזרקתי לשום מקום אחר..
  • מאמי ניראה לי עם 2 ממסים החומר יהיה חלש יותר..תבררי עם האחות ביחידה לא אחות בקופת חולים כי שם הן לרוב לא מבינות בזה..תראי אחרי הזריקה יום למחורת המקום שהזרקת בו מתנפח ונהיה אדום וכואב בנגיעה אז תחליפי לצד השני ככה אני עשיתי עד שכבר כימעט ולא היה לי מקום בכלל להזריק בו (בגלל הנפיחות של כול המקומות המוזרקים) וממש הייתי מאלתרת כבר או הולכת שוב על המקום הראשון המוזרק ששם כבר מתחיל להבריא..את יכולה להזריק לשריר (שוק, תוסיק) וזה גןם מומלץ יותר לפי דבריי הרופאים אבל אני לא העזתי והמשכתי עם הבטן והתוצאה הייתה בסדר בסה'כ..בהצלחה
  • אני גם הייתי צריכה להזריק 2 אמפולות ביום..
    אבל אני עשיתי אחרת ..
    הזרקתי כל יום 2 זריקות כולל הכל:
    2 מזרקים, 2 ממס ו2 אבקות..2 דקירות בכל יום
    ויצא לי טוב..
    אבל אולי באמת עדיף כמו שאת עושה לגמור עם זה בזריקה אחת..

בהצלחה..
  • אני ממש מבולבלת ומקווה שאני לא עושה טעויות ושזה ייפגע בטיפול... איזה באסה
    מהיום אני יכין 2 אבקות עם ממיס אחד יותר טוב..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה