המכשפה הגיעה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז היום בבוקר המכשפה הגיעה. הקדימה ביום... וכולי התבאסתי.. חשבתי שהחודש זה יקרה..אנחנו מנסים כבר 3חודשים. אמנם זה יחסית קצת. אבל אני כל כך רוצה להיקלט.. אני יודעת שאני צריכה להיות רגועה.. אהל זה לא עובד עלי.. אוףףףף...סליחה על החפירה אבל הייתי מךצריכה לשתף.
4 תגובות
עמוד 1
  • תהיי חזקה ותאמיני - בעזרת ה' זה יגיע בזמנו!!
  • יקירה אם אחרי 3 חודשים את בלחץ זה ממש לא טוב,
    הלחץ יכול רק למנוע,

תני לגוף לעכל את הרצון שלך להקלט לפחות חצי שנה שנה טבעי, שלא תגיעי להמתנה עד אז אבל בכל אופן עד לזמן הזה תהי רגועה לחלוטין!

• את מכניסה את הגוף שלך סתם ללחץ
    יכול להיות שהכול בסדר ומה שמונע את הכניסה זה הלחץ שאת נמצאת בו!
    תאמיני לי שגם אני רוצה את זה מאוד .. מאוד מאוד.. אבל עם אני הצלחתי להוריד את מפלס הלחץ אחרי שנה ו3 חודשיים שאני מנסה כבר
    תאמיני לי שאת גם יכולה להוריד לעצמך את מפלס הלחץ.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה