היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מאור ניזון בשבועיים האחרונים מנוטרילון ( עברנו מסימילאק בהמלצת הרופאה) עד עכשיו היה אוכל כל 3 , 3.5 שעות ובלילה היה מחזיק 5 שעות אוכל 100-110 מ״ל בשלושה ימים האחרונים מההאכלה של 5 או 6 בבוקר לא מוכן לאכול יותר מ60 אבל קם כל שעתיים כדי לבקש את ה60 אם אני נותנת יותר הוא פולט הכל .. ( הוא בחיים לא היה פולט לי אפילו לא קצת) אחרי השעה 4 בצהריים כאילו פתאום נפתח לו התיאבון והוא כן מוכן לאכול 100 מ״ל.. מה עושים?? מפחדת שיירד במשקל..
4 תגובות
עמוד 1
תקשיבי לו גם שלי ככה יש נוסחה שקובעצ כמה צריך לאכול 150 כפול משקל לחלק למספר ארוחות אם ליהוא אוכל 60 אני פשוט נותנת לו אחרי 3 שעות את הבקבוק הבא אל תדאגי, הכל בסדר הגוף שלו יודע מתי זה מספיק ומדי זה יוצר מדי ואז הוא פולט
אין שום נוסחה! ילד זה לא ספר! כל ילד יודע כמה הוא צריך לאכול, צריך לזרום עם הילד.. אצלי היא גם ציפור... אם את חוששת לכי לטיפת חלב לשקול אותו ותראי שהוא עולה במשקל והכל בסדר
לא הייתי נלחצת. הוא יודע מתי הוא רעב. בשביל השקט הנפשי תיגשי לטיפת חלב שישקלו אותו.
תזרמי איתו תחשבי שזה כמו מבוגר רק בקטן יש פעמים שאנחנו רעבים יותר ויש פעמים שפחות , יש פעמים שאם נוכל טיפה יותר ממה שיש בצלחת נקבל בחילה ונקיא.. אותו הדבר אצלם