היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי, כשהבת שלי הייתה משלשלת דבר ראשון שאמרה לי הרופאה זה להוריד את הסימילאק או המטרנה בגלל שזה על בסיס חלב. ממש להוריד כל דברי חלב אפשריים וממש זה עוזר לתת אורז, מרק זך ולשתות מים בכמויות קטנות. מקווה שיעבור.
נתנו לה חיסון לרוטה? אם כן הבנתי שבגלל הרוטה הם משלשלים.
ככנ חברה שלי אמרה
מאמי קודם כל תורידי את החלבי תעברי בנתיים לתמ"ל לא חלבי רק עד שייגמרו השלשולים.. גם ליעד היה ככה במשך 3 שבועות שילשל ושילשל לקחתי למלא רופאים לא ידעו מה יש לו.. בסוף זה עבר לבד
שיננית הילדה בת חודשיים אז נראה לי נמתין עם המרק הזך והמים
מה שלום רז?
כמעט ואין לי כבר חלב היא אוכלת 2 בקבוקים ביום של חלב אם שאוב, כל השאר מטרנה אקסטרא קר.. עוד רופאה ראתה את הטיטול שלה וישר אמרה שזה מלווה בדם, אבל הבדיקה שלילית אז אני לא יודעת מה כבר לחשוב.. הפחד פה זה הריריות המרובות
תרתיחי אורז ומהמים האלה תכיני לה את המטרנה
אה היא בת חודשיים אז לפי דעתי רק להפסיק את המטרנה על בסיס חלב ולעבור לאוכל ללא חלב.
ממש מוזר שלרופאה שלך אין תשובות [/center]
קשה לי להאמין שזו אלרגיה לחלב בהתחלה כשנחשפה למטרנה היתה לה עצירות קשה פתאום העצירות התחלפה בשלשולים בלתי פוסקים יש לי טראומה עם רז מהאלרגיות שהרופא המציא לה, שבסוף התברר שאין לילדה כלום
נופרי, איך הפיפי שלה? שקוף? יש לו ריח?
כן הפיפי שקוף
יופי על הפיפי אם יש מספיק חיתולים כבדים בלי ריח חריף זה כבר טוב שהיא לא מתייבשת..