היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הסתכלתי עכשיו על דברים באיביי ובעלולי שואל "אולי נזמין את הדברים לתינוקת באיביי? יעלה יותר זול" אמרתי לו שברים קטנים אני אקנה גם פה ודברים רציניים כמו סלקל אני לא קונה ככה באתר בלי שאני יודעת מאיפה זה מגיע ומה הוא עונה??????
"בשביל מה סלקל? היא לא תצא מהבית עד גיל 18 גם ככה!" הרג אותי!!!!!!!!!!!!!!!!! אני פשוט מתגלגלת פה על הרצפה
11 תגובות
עמוד 1
חחחחחחחח כן רק הבעיה שהיא צריכה להגיע לבית הזה איכשהו
אני בטוחה שלכל הגברים יש יציאות כאלה. ספרו את שלכן :)
חחחחחח
חחחחחחחחחחחח גדול!
חחחחחחח חמוד!
טוב, אפשר להבין אותו - אבא!
חחח כן כן גם ההורים שלי אמרו את זה
וגם אני אומרת את זה ..
אבל זה יהיה בלתי נמנעעע לצערי רק שאולי אולי אצליח להבריח בנים בחפירות ובשאלות החוקרות שלי חחחח ככה היא תיהיה שלי לנצחחחחחחח
אגב .. את יודעת למה אומרים ילדה בבית - אור בבית?
כי את מחכה לה עם אור בלילה שתחזור מבילוי חחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אני מקווה שהעובדה שאבא שלה עו"ד "מניאק" ירתיע את המחזרים. וחוץ מזה, עם הטורנדו שהיא עכשיו...... נראה לי שלא תהיה בעיה