היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני מכניסה את היד למיקסר אם מישהי נראית ככה כשהילד שלה בא מהגן לבקש עוגה
ועוד ילד מדקלם בלי נזלת עאלקקקק פחחחחח בלונדה עם סינר
חנקו אותי
12 תגובות
עמוד 1
אני בטוחה שישנה אחת ויחידה שנראית ככה - נטשה הברבי הורודה שלנו.
וחוץ מזה....... אני נראית בדיוק ככה, רק עם סירחון של יום עבודה, שיער פרוע ולא מסורק, הבעת פנים זועפת, נעלי עבודה לא נוחות ומסריחות, איפור מרוח וכמובן עיגולים שחורים מתחת לעינים להשלמת המראה המלבב.
והילדים שלי..... השלמות שלי..... זה כבר סיפור אחר.... הם חוזרים מושלים מבריקים מצוחצחים ומוכנים לנגן לי על כל העצבים ולהקפיץ לי את כל הפיוזים. כפרה אני עליהם שיהיו לי בריאים ומאושרים.
וכמובן והכי חשוב, עם עוגה חמה חמה חמה וטרייה טרייה טרייה (מתפוררת ועם כל מיני כתמים מוזרים), שזה עתה נפתה מאריזתה הקנויה מסופר השכונתי לפני כמה וכמה שבועות ובטח כבר פג תוקפה. ומי בכלל נותן לילדים לאכול עוגות לפני הצהריים?????
טוב, גלי, אין דרך קלה לעשות את זה. רוצה להיותץ חברה שלי?... חחחחחח חמודה, את..
gali rubovitch
בשמחה !!!
ובחיים האמיתיים אני עוד יותר חמודה!!!
בוביז
נטשה - בול את! רק את יותר יפה
חייימז אליז
לא מוצאת אותך גלי
חיפשתי מצאתי http://www.youtube.com/watch?v=ycK1YA90FwE מקווה שיעבוד פרסומת חמודה אני גם חושבת שהאדם היחידי שנראה כך זו נטלי יותר מזה הפרסומת של מלי לוי עם השניצלים אני חושבת שנטלי עושה שניצלים אמיתיים ולא של עוף טוב ועל עקבים ונראת ככה....55555 נטלי אני מעריצה שלך זוכרת נכון אבל האמת לא משנה איך עושים משקית או שלא יוצא פרפקט העיקר הכוונה
חחחחח אני מאלה שבכלל לא יודעות מה ההבדל בין בזק שמרים לבין כל בצק אחר!