היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני כבר בחודש שמיני ועדיין ישנה על הבטן כרגיל יש איזה שהוא סיכון בזה?
7 תגובות
עמוד 1
כל עוד וזה נוח לך סבבה לא ניראה לי שיש איזה שהיא בעיה
ממש לא. העובר כל כך מוגן שם בפנים וכל עוד זה נוח לך, אין שום מניעה מכך... תיהני. אני עדיין שוכבת על הבטן, אבל כפי שאני מכירה את עצמי מההריון הקודם, באיזה שהוא שלב זה כבר הופך להיות לי לא נוח אז אני משנה תנוחה לצד...
מדהים שזה עדיין נוח לך, אני מסוגלת לישון רק על הצד... אבל לפי מה שאני הבנתי אין בזה שום סיכון, תעשי מה שנעים לך! מצאתי לך במאקו אחלה כתבה על שינה בהריון...שינה בהריון
אין שום סכנה לעובר. הוא מוגן לו היטב שם.
אין שום סיכון מאמי אני עד סוף ההריון ישנתי בין הצד לבטן. איך זה להיות ברבית בחודש שמיני? תעלי לנו תמונה
אין סיכון.. כיף לך שאת מצליחה חחחח
________________ ה', הענקת לי אוצר נדיר מאין כמותו. מודה לך בכל שניה ומבקשת שתשמור לי עליו תמיד.
אין בזה סכנה. איזה כיף לך שאת יכולה! לי זה כבר לא נוח..