חייבת לעשות שינוי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני קמה לבנות בבוקר בערך בין השעות 5-6 בבוקר...תלוי מתי הן קמות (אני קמה במידה ויש לי כוח ואם לא אז בעלי פשוט קם אליהן ומאכיל אותן ללא עזרתי)

בשעה 3:30 אני יוצאת מהעבודה כדי ללכת להביא את 2 הנסיכות שלי מהגן...אנחנו באות הביתה,מקלחות,משחקת איתן ואם הן צריכות לאכול-אז מאכילה....ואז אני מבשלת ארוחת ערב/צהרים לי ולבעלי והן על המזרן משחקות להן עד שהן מתעייפות או שהגיע השעה שלהן לאכול.....

ואז.....מגיע השעה 19:30-20:00 אני מתיישבת מעט ו-ז-ה-ו!! אני פשוט נשפכתתתתתתתתתתתתתתתתת מעייפותתתת!!!!!!!! אין עם מי לדבר!!! ממשש!!!
    ואני לא אוהבת את זה...כי אני רוצה להיות עם בעלי...לדבר איתו......ופשוט אין עם מי.......אני חושבת על בעלי....איזה מסכנוני הוא....אני מרגישה שאני לא שם בשבילו..........וזה מעיק עלי.....

איך אני יכולה להחזיק אותי ערה?!

10 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל זה טיבעי שיש עייפות בתחילת הריון
    תעשי בדיקות דם - אולי חסר לך ברזל

ודרך אגב גם אני בסביבות 8:00 נשפכת ואין עם מי לדבר

• אני מבינה את ההרגשה
    נאחס.

אז או שאת לא קמה ב-5-6 להאכיל את הבנות
    (יש לך עזרה מבעלך, נצלי אותה

• אני חייבת לשאול, כמה ילדים יש לך?

• Goly- 2 בנות...למה...?

• יסמין-כן,חסר לי ברזל...אבל זה סתם מבאס ככה...לא? את לא מרגישה ככה?
    אני מרגישה שגם לבנות אין לי בשלב מסוים כוח..

ואני לא רוצה להפיל הכל על בעלי כי הוא עושה מעל ומעבר...מסדר,עושה כלים בהפסקה שלו...

• את חייבת לשנות חתימה
    זה כאילו יש לך שני זוגות תאומים
    והתכוונתי לבלות עם בעלך בשישי בבוקר לצאת למשל לבית קפה

• אני מחפשת מישהי שתוכל לעשות לי חתימה.....

• תקשיבי את ממש בתחילת הריון עם תאומות וזה מובן.......תבואי הביתה תשימי אותן על המזן ותנוחי לידן.....תצברי כוחות לא יקרה כלום אם לא תיהיה הארוחה מוכנה בידוק כשהוא מגיע(אני מכירה את ההרגשה שאת רוצה שזה יהיה מוכן אבל אין מה לעשות)או שתכיני כול יומיים כמות כפולה ואז כול מה שנותר הוא לחמם.......וד.א את צודקת שהבעל עושה מעל ומעבר אבל עכשיו אם הוא מציע עזרה קחי אותה אל תשללי את חייבת את זה זו תקוםה לא קלה תחילת הריון ואת חייבת עזרה....
    בקשר לפינוק עם הבעל....אין מה לעשות לפעמים לא משתלטים על העייפות אבל כמו שגולי אמרה נצלי את ימי שישי שהבנות לא במעון ואתם בבית לבד...
  • אולי תבשלי פעם ב...בחמישי? ואז תצאו ביחד בשישי?

• גולי-בקשר ליום שישי אני יכולה להסתדר...אבל מה עם כל השבוע...??

הוא בדר"כ תמיד מוצא אותי ישנה...
    ואם אני ערה (שזה שיייייאאאאא הנדירררר ובטח אחת הבנות התעוררה) אז הוא אומר לי:"הייתי בטוח אני אמצא אותך ישנה...." חחח

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה