היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אוי מותק, לך מגיעים הכי הרבה חיבוקים שאפשר!!! "וזכני לגדל בנים ובני בנים, חכמים ונבונים, אוהבי ה', יראי אלוקים. אנשי אמת זרע קודש, בה' דבקים.. ומאירים את העולם בתורה ומעשים טובים, ובכל מלאכת עבודת הבורא..."
שרון, תנתקי את זה ממך יש אנשים מוגבלים עם בעיות שגורמות להם להתנהג בכל מני צורו זה לא קשור אלייך חבל על העצבים על האנשים שזו כל המהות שלהם פשוט תסנני ותתמקדי במה שחשוב לי למשל יש גיס חולה נפש ושאר המשפחה מופרעים לא פחות וזהו! אני מסתכלת עליהם כאנשים מוגבלים ואומללים היית כועסת ומתרגזת על מטופלים שלך? אותו דבר צריך לנהוג ברמת הרחמים כי כשאנשים יורדים לכזה שפל צריך לרחם עליהם
בנות, תודה. גולי, את כמובן, צודקת. אני כבר לא יכולה "לסנן", "להעביר את זה", "להתמקד במה שחשוב", וכו'... זה נמשך יותר מדי שנים ככה, אני כנראה אשמה - שאני מסכימה שוב ושוב ושוב... כל פעם קורה עוד משהו, אולי קטן וחסר חשיבות, אבל כשזה יושב על משקעי עבר כל כך כבדים, זה "מצית" אצלי את הכל מחדש. חמותי... מי אם לא...
תראי, את תמיד תהיי אשמה הכי קל להאשים מי שבא מבחוץ במקום להסתכל פנימה איך גיסתי אמרה לבעלי?? פעם היינו משפחה נורמלית ותאמיני לי הם כל דבר חוץ ממשפחה נורמלית החבל הוא שאנחנו משלמות מחיר יקר מאד יקר ואסור שזה יקרה! אסור לשחק לידיים שלהם כי מזה הם מקבלים את הסיפוק גיסי וגיסתי למשל מתים שבעלי ואני נפרד (גיסי הוא בן אדם רע, גיסתי סתם שפוטה) זה כואב מאד אבל אני משתדלת להתנתק מזה ולא לשחק לידיים שלהם. אסור שבעלך יצטרף לחגיגה כשבעלי התחיל להצדיק את המשפחה שלו הוא כמעט חזר לגור איתם הוא צריך לתמוך בך גם אם הוא חצוי ולא להרשות שישפילו אותך ככה כי בסופו של דבר מה שחשוב זה מה שבינכם
תאמיני לי שאני מבינה אותך אני לא מסוגלת לענות למשפחה של בעלי כשהם מתקשרים אני פגועה מהם מאד אבל החלטתי שנמאס לי לבכות על אנשים מוגבלים עם בעיות קשות. הם מבחנתי כמו תלמידים שלי ועל אנשים מוגבלים אי אפשר לכעוס.
מליון
מיץ של הזבל?!!!!!!! איך את יכולה להץייחס לעצמך בכינוי הזה?!! את נורמלית?!!
תסתכלי על עצמך במראה, תחבקי את גילגול חזק חזק ותגידי בקול - ימותו הקנאים!!!!!!!!!!!!
אני מקווה שבעוד כמה חודשים, שההורמונים של הלידה יעברו, את תוכלי לא להתייחס לאנשים שלא שווים את הדמעות שלך
ממי אם בא לך לפרוק קצת יותר יש לך המספר שלי אני ערה ואשמח להיות לך אוזן!!!
[ [
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!