מעדכנת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הייתי ביום חמישי אצל הרופא והוא לא ראה הריון , הוא אמר שהכל תקין
    ועשיתי על הדרך בדיקת פאפ ( הוא אמר שיש מצב קלוש מאוד מאוד שהריון קטן קטן ולכן לא רואים ) הוא אמר שאם אני לא אקבל בעוד שבוע שבועיים לבוא לקבל כדורים לזירוז המחזור , היום זה כבר היום ה- 15 שמאחר
    אני מאוכזבת קצת אבל שמחה לדעת שהכל בסדר מביחנה מערכתית רק שיגיע כבר המחזור הזה שאני אוכל להתחיל מחדש
    שיהיה לכולכן שבוע נפלא ובשורות טובות אמן
9 תגובות
עמוד 1
  • בהצלחה
  • היי מותק,

האם עשית בדיקת הריון ?
    המחזור תמיד לא סדיר ככה?
    כי ברור עם את בהריון ואת בשבועות הממש ראשונים הרופא לא יראה כלום!

בהצלחה
  • בהצלחה!

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• האם בדרך כלל הווסת סדירה?
  • תודה חמודות,
    המחזור שלי בד"כ סדיר כמו שעון , וגם אחרי שאבא שלי נפטר ז"ל לא היה לי
    כזה איחור , אבל אתמול בלילה קיבלתי
    אני לא מתייאשת ואני אנסה שוב , מה אתן אומרות כדי לנסות את בדיקות הביוץ?
    או ללכת על התחושה? ( אף פעם לא עשיתי בדיקות ביוץ ביתיות הכוונה)

חיבוקים לכולכן
  • אני אישית לא סומכת כבר על בדיקות הביוץ, הכי טוב זה לבקש מעקב זקיקים, מלא בהצלחה!

• היי מותק אני לגמרי עם גסי מעקב זקיקים הכי בטוח
  • סליחה על הבורות אבל מה זה מעקב זקיקים?
    הרופא אמר שהכל תקין
  • היי חמודה, גם אני בעד מעקב זקיקים כמו שהבנות המליצו.
    מעקב זקיקים זה בדיקות של אולטרסאונד ווגינאלי שאת עושה אצל רופא נשים על מנת לקבוע את מועד הביוץ שלך. זה עוזר לאתר את יום הביוץ. בדיקה ראשונה עושים קצת לפני אמצע החודש - אצל כל אחת זה אחרת, תלוי באורך המחזור והרופא קובע מתי להתחיל לבדוק. בבדיקה הראשונה בודקים את גדילת הזקיקים ואחר כך חוזרים לבדיקה נוספת כל כמה ימים כדי לראות את המשך התפתחות הזקיקים וכך עד שיש זקיק גדול בסביבות 20 מ"מ והרופא יכול להגיד לך באיזה יום להערכתו יתרחש הביוץ. בחלק מהמקרים במקביל למעקב עושים גם בדיקות דם כדי לראות את רמות ההורמונים ולקבוע בוודאות גדולה יותר אבל לא תמיד. אצלי למשל הרופא מסתפק רק בבדיקת אולטרסאונד. שיהיה לך בהצלחה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה