אויש איזה מצב על הפנים :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בננות, אני ממש באטרף
13 תגובות
עמוד 1
  • תקפידי לא לנשק אותה
    לשטוף ידים בתדירות מאד גבוהה
    לאורר את הבית כל הזמן
    תשתמשי בנוזל חיטוי לידים (תבדקי שיש 70% אלכוהול - יד כזה לד"ר פישר).
    אפילו לשהות איתה בחוץ

קחי בחשבון שכשאת מניקה אותה, היא מקבלת ממך את הנוגדנים למלחמה במחלה.

המון בריאות!!!
  • ממי החלמה מהירה

נסי לישון כשהיא ישנה, הרבה תה, מקלחות חמות

ואין ברירה נסי ללכת לחמותך ושבי שם יחד איתה פשוט תשגיחי

לפעמים גם סתם לשבת עוזר להחלמה
    החלמה מהירה

• אנחנו באותו מצב
    בעלי לא מוכן לחזור מוקדם יותר
    אמא שלי מתעיפת מהר ולא בא לי להעמיס עליה
    קשה

• תשמעו התגובה שלי לא הכי ידידותית ואני מקווה שלא יסכלו אותי באבנים.

את עכשיו אמא, אין לך את הפריבילגיה של להיות חולה.
    גם כשאת חולה, את חייבת להמשיך לתפקד!!!
    במיוחד בזמן שאת "בחופשת לידה", את לא יכולה לדרוש מבעלך שיסכן את עבודתו ויגיע כל פעם שאת דורשת זאת ממנו. אלא אם יש לו עבודה שיכולה להרשות זאת.
    תסנני את הפעמים שאת דורשת ממנו להגיע מוקדם או לוותר על יום עבודה למצב שבו את שנייה לפני התפגרות.
    ואם את לא רוצה להיעזר בחמתך אז זו, איך להגיד את זה בעדינות, בעיה שלך!! יש לך את האפשרות לבקש ממנה להיות עם עדן לשעתיים שלוש כדי שתלכי לנוח קצת. תנצלי את האפשרת הזו, והקיטורים שלה יכולים להתעופף להם לאן שהם רוצים.

תגובה הורמונאלית..... סורי.
  • תאמיני לי,גם אני כך! זאת תמצית-האימהות אצל שתינו,ללא קיצורי-דרך..תאמיני לי שאני יותר מבינה אותך ממה שאת חושבת

• תרגישי טוב מאמי
  • תרגישי טוב תשתי המון חם וקחי שום עם קצת לימון בעקביות שלושה ימים ובתאבון עוזר מנסיון החלמה מהירה
  • המון תודה בנות, חיממתן לי את ה
  • דווקא בישולים זה משהו שאפשר לוותר עליו או לעשות ממש מעט ובסיסי.
    לא יקרה כלום לאף אחד אם לא יאכל כל יום אוכל גורמה טרי טרי
    בזמן הזה תלכי תשכבי קצת.
    תנוחי.
    תדחי את עבודות הבית, מקסימום לא ישארו לך תחתונים נקיות מרוב הכביסה ותידבקי לרצפה כשאת הולכת.
    זה לא נורא. ברגע שתתחילי להרגיש יותר טוב תוכלי "להשלים את הפערים" בנקיון וסידור הבית.
    ולגבי עזרה מהבעל, זה את כן יכולה לבקש ממנו - שיביא הביתה טייק אווי של משהו משחיט וטעים ומפנק!!!
  • חמודה שכמוך, הרגת אותי עם להידבק לרצפה כשאני הולכת
  • הרעיון של מרווה עם המסיכה הזאת על הפנים מעולה קודם כל, כמה שפחות לנשום לכיוון עדן
    מעבר לזה תקפידי לאוורר את הבית, לשטוף ידיים לעתים קרובות, לא לנשק אותה כרגע
    וכל עוד מזג האויר מאפשר זאת - תצאי איתה לטיולים ארוכים, אפילו אם את סחוטה מעייפות - אפילו סתם לשבת בחוץ בשמש קצת
    יעשה פלאים גם לך וגם לעדן...
    ליבי סיכמה את זה הכי טוב - כשהופכים להורים המושג "מחלה" הופך למותרות שכבר לא מתאפשרת...
    גם כשחולים צריך להמשיך לתפקד בתור אמא, מנקה, מבשלת, צוות הווי ובידור וכו' וכו' וכו'
    תרגישו טוב
  • תרגישו טוב!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה