היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
עשיתי ביום ה36 ויצא שלילי אבל לא סומכת על זה! כי לאחרונה 2 נשים שאני מכירה סיפרו לי שעשו מס' פעמים ויצא שלילי ועדיין לא קיבלו ובסוף הלכו לרופא נשים וגילו
בהצלחה!!!!
כן הכל יכול להיות. ההורמונים אחרי לידה משתוללים במיוחד כשמניקים ואפשר לקבל חודש כן חודשיים לא ו3 חודשים למה לא.... אז הכי בטוח תקבעי תור לרופא נשים, ותראי שביום של התור או יום לפני תקבלי מחזור
לי בשתי הריונות הראה פס חלששששש רק ביום ה-45 ואז הבטא הייתה כבר 4000
נכון שלפעמים הערכות מפספסות הריון אבל לי היה מחזור בהתחלה אחרי הלידה ואז נעלם כשם שבא ואני לא בהריון... ואני מניקה (וכול זה גם עם גלולות) אבל הכי טוב לבדוק בהצלחה ושיהיה מה שרק תחפצי בו
ב"ה
תודה בנות על התגובות!!! אלך מחר אי"ה בלנ"ד לרופא ( אין לי כול לבדיקת דם ) ואני יכולה להכנס לרופא בקלות, יום חופשי מהעבודה מחר.......... אעדכן מה קורה אי"ה.................
הצלחות!!!
הכי טוב ללכת לרופא נשים הוא יגיד בדיוק מה המצב ..
אבל האם יש סיכוי להריון שכבתם ללא הגנה?
ב"ה
מיכל............ אנחנו לא משתמשים באמצעי הגנה מכיון שאין לי התר מרב. אני מאמינה שהכל משמים ואני מאמינה שבורא עולם ייתן לי את התינוקי או תינוקת שלי בעיתו ובזמנו!!! האמת אני לא ממש בטוחה שאני מוכנה לכך אבל במקום מסוים בא לי כבר נסיכה..............