היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אמנם הילד יהיה במשפחתון של אמא אבל הוא קטן כל כך :(
אני אמורה לחזור ב15.1 מתלבטת לבקש לחזור בתחילת פברואר.
מפחדת שהבוס לא יראה אתתזה בעין טובה
11 תגובות
עמוד 1
איזה כייף לך שהוא יהיה אצל אמא שלך אל תדאגי הוא ירוויח ככה מכל העולמות
עם המצב הכלכלי מאפשר למה שלא תישארי איתו עד 5 חודשים לפחות? מה אכפת לך מה הבוס יחשוב??? אני נשארת עם הבנות עד 5 חודשים לא מוכנה שמישהוא אחר יגדל לי אותם מגיל כל כך צעיר
משפחתון של אמא יותר טוב מזה אין!!! את יכולה ללכת רגועהההה
מקסימום כולה עוד שבועיים משיכה תעשי מה שאת חושבת אל תתחשבי בבוס
גולי - אני יודעת אבל מפחדת לפספס דברים בפעם הראשונה. אני רק חושבת על זה אני מתפרצת בבכי מטורף.
אירה המצב לא מאפשר קשה להתקיים ממשכורת אחת.
מיכל - גם שזה המשפחתון של אמא שלי והוא נחשב הטוב ביותר באזור ( בלי להשוויץ) קשההההה ליייי
אמנם אחותי עובדת בתינוקייה ואמא שלי אצל שנה עד שלוש אני מחורפנת כולי. אני אפספס הרבה דברים
ממי את לא תפספסי את הפעמים הראשונות של נועם, את פשוט תהיי השניה שרואה את זה
אבל פברואר סה כבר לא חורף לא? או שאני מבולבלת?
תבקשי שיצלמו לך
שלי, מה זה משנה אם עכשיו או עוד שבועיים? לא הייתי מאריכה, כדי לא להתחיל על רגל שמאל מול הבוס. ותראי, כולם בסופו של דבר נמצאים במסגרות כלשהן. הגננות כנראה יראו את הפעם הראשונה של כל דבר... אבל זה טבעי ומובן. את תראי שאיך שתצאי לעבוד, יהיה לך נעים לחזור לנועם כל יום ולראות איך הוא מתפתח יפה ואיך הוא נהייה בוגר יותר ויותר יש יתרון גדול במסגרות להיות עם ילדים בגילו ... ככה הם שואבים אחד מהשני ולומדים להסתדר בחברה. אולי גם יהיה לך נעים להיות בחברת מבוגרים ושיש לך סדר יום מסודר... זה דיי נחמד. בכל מקרה, בהצלחה!!!
וואי מאמי זה באמת נשמע קשה אבל תתנחמי שזאת אמא שלך , הלוואי שזכות כזאת תיפול בחלקי אין כמו אמא ואת בטח יודעת את זה ... נכון זה קשה והכי קל לבוא ולהציע מהצד במיוחד שזה הריון ראשון שלי אז אני שולחת לך ואני בטוחה שתעשה בסוף את הצד הכי נכון
תראי, כמעט כל אמא טרייה כאן פותחת את השרשור הזה כשמגיע זמנה לחזור לעבודה. כולן מפחדות לפספס דברים אבל מה לעשות? מתישהו תצטרכי לחזור לעבודה אז יכול להיות שתפספסי אבל גם אם תישארי בבית עוד חודשיים גם אז תפספסי דברים. חוץ מזה, גם אם תפספסי את הפעם הראשונה שהוא מתהפך, כשהוא יעשה זאת בפעם הראשונה בבית ואת תראי זאת תהיה הפעם הראשונה בשבילך
אני הארכתי בעוד חודש בגלל שנכנסתי לתקופת מבחנים. הודעתי לבוס כחודש לפני שהיתי אמוה לחזור כך שזה לא "נפל עליו"
מבינה את הקושי שלך כי כדי ללמוד למבחנים- שמתי את הקטן שהיה בן 3 חודשים במעון לחצי יום והיה לי קשהההה בכיתי כמה ימים והרגשתי אמא הכי רעה, מפספסת התפתחות וכו'...
אבל זה מקל לדעת שאמא שלך שומרת עליו ואחותך נמצאת שם כי אני חזרתי ללימודים עוד לפני תום החל"ד והבאתי לחמתי/גיסתי/חמי לשמור עליו