בא לי לבכות!!! בא לי לבכות!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוף...
    לפני שאתן קוראות..
    אני חצופה
    אנוכית
    וממש לא מתחשבת..
    סליחה סליחה סליחה

אנחנו נשואים כמעט 9 חודשים ומנסים 3 חודשים..עכשיו זה השלישי..
    ו..אני פשוט רוצה כבר להיכנס להריון!! נמאס לי לחכות!!
    יש לציין שאנחנו לא עברנו את גילאי 22..כך שלפנות לרופא לצורך "בעיתיות" לא ניראה לי קשור..
    אבל..אני כל כך רוצה ילד! וזה נשמע כל כך "קל" [סורי בנות סורי] לעשות הזרעה או משהו בסגנון..
    אני יודעת שזה קשה!! אבל הסיכוים שם יותר גדולים להיכנס להריון מאשר בטיבעי..
    ולמה בעצם לחכות??כל כך קשה לי!! ):

שנינו באנו מבית שהכל תקין בו. ילדים וכו!
    ו..לא רוצה לחכות! קשה לי!

): ):
7 תגובות
עמוד 1
  • אין הרבה מה להגיד חוץ מסבלנות מאמי ... אני יודעת שזה מעצבן אבל אין מה לעשות קבלי חיבוק
  • סבלנווותתתתתתת אתם מנסים רק 3 חודשים גם כשהכל תקין זה יכול לקחת עד שנה
    תצטרכי לנשום עמוק ופשוט לחכות... אין פתרון אחר
  • מסכימה עם אלו שמעליי..
  • קודם כל את לא צריכה להתנצל ככה את מרגישה וזכותך לשתף בשביל זה נועד הפורום, שנית שום דבר שנגיד לא יגרום לך להרגיש טוב יותר עד שתראי את התוצאות....
    בקשר להזרעה אולי זה רק נראה קל בתור משהיא שמלווה נשים בטיפולי פוריות זה ממש לא קל לא קל להזריק הורמונים לא כל כך פשוט כל הבדיקות דם וכו׳.. סתם לידע כללי!
    עכשיו נעבור לפרקטיקה כמובן ששלושה חודשים הם לא המון זמן אבל את יכולה להגדיל את הסיכוי לקליטה על ידי מעקב ביוץ, ת**** נכונה פעילות גופנית טיפולים כמו דיקור/ עיסוי להרגעה ...
    מקווה שתחזרי אלינו עם תשובה חיובית בקרוב
    כנרת!
  • סבלנות , סבלנות זה מה שאני יכולה להציע לך , אגב אני עברתי עד עכשיו 3 הזרעות וזה לא כל כך קל כמו שזה נראה ולא תמיד ישר מצליחים.

/]
  • היי, רק רציתי לומר לך שאת לא צריכה להתנצל, בדיוק בשביל שגעונות כאלה נועד הפורום הזה, ודווקא פה את יכולה להרשות לעצמך להוציא ולשתף. אז תרגישי חופשי

• חמודה את צעירה וזה סה"כ 3 חודשים את חייבת להירגע, קחי בחשבון שהמצב הנפשי שלנו משפיע המון על הקליטה ועל היריון תקין.
    אני יודעת שקל להגיד מהצד, אני בעצמי מנסה ויודעת שזה לא קל בכלל אבל חייבים להרפות מהמחשבה הבלתי פוסקת הזו.
    אני מחכה להזרעה הראשונה וזה מלחיץ ומפחיד ומבאס שזה לא בטבעי,
    אז קחי את הזמן שלך, תשקיעי באינטימיות תשתחררי ואני בטוחה בטוחה שזה יגיע יותר מהר ממה שתצפי, ואפילו רוב הסיכויים שכשלא תצפי אז זה יקרה.
    אז זה יגיע את חייבת להאמין ולתת לגוף שלך להיקלט בקצב שלו :)
    עד אז שולחת לך חם
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה