היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
על איזו חיה קטנה אתן ממליצות שנביא להדס? פרוותית , לא נושכת , ידידותית ולא יקרה?
לא כלב ולא חתול ...
22 תגובות
עמוד 1
שרקנית
ארנב אוגר ירבוע (סוג של עכבר)
???? ?? ??? ????:
עכביש? זחל?
כל המכרסמים האלה.... ארנבים הם הכי פסיביים וידידותיים נראה לי, מבין כל החמוסים אוגרים שרקנים חזירי ים עכברים.
שרקנים נושכים,היו לי ומסרתי..המון סירחון והמון התניות לגידול. אולי ארנב ננסי.
ג'ף- ירובע זה חיה כזאת מוזרה, נראה לי נתקעה באיזה שלב אבולוציוני. זה סוג של עכבר רק בחלק הקדמי, מה זה מאחורה? ציפור?
מיצי שכחת תיקן בעעעעע
כלל מה שהצעתן עושה רעשים בלילות?
תיקן זה לא שעיר
השרקן היה שורק..אבל לא משהו נוראי. אבל הרי לא תשימי אותו בחדר עם הקטנה.
מיצי - כן... זו סוג של עכבר אבל עם זנב ארוך מאוד ואוזניים יחסית גדולות הבאתי פעם הביתה בתור ילדה ואמא שלי איימה עליי שזה או אני או הירבוע.. אחרי לבטים רבים החזרתי את הירבוע.
טוב אז לא שרקן רשמתי לעצמי
נראה לי ארנב הכי טוב .. מה ההבדל בין ארנב לננסי?
ארנב הכי נחמד נשמע לי
ננסי הוא יותר קטן.ארנב יכול להגיע לגודל של כלב קטן. ארנב ננסי הוא נשאר בערך בגודל של שרקן.
ארנבים לא נושכים?
הם יקרים?
הם לא יקרים. בעיקרון יכולים לנשוך.. אבל תלוי. בפינת ליטוף יש ארנבים והם לא אגרסיביים בוחה שאם מכניסים להם אצבע לפה הם ינשכו. הארנקים היותר יקרים " אוזניים שמוטות" או "ראש אריה" עולים בסביבות 120-180 שקל ה"פשוטים" יותר עולים בסביבות 100-80 ניראה לי. הכלום עולה לא מעט. ההחלפה של השירותים -לא מאוד יקר אבל לא ממש זול. אוכל.ויטמינים וכו...
מה ויטמנים ?? מה אוכל?!!! אי אפשר לתת גזררר וסלאמת?
כלוב אפשר למצוא פרוייקט אגורה
רציתי רק לציין שכל החיות שהוזכרו כאן הן מאוד אלרגניות (גם החתולים אבל שללת את האופציה הזאת כבר חח) ולפני שמחליטים לקחת חיה הביתה צריך לבדוק שאף אחד מבני הבית לא מפתח אלרגיה כלפיהן כי אחר כך יוצא מצב שלוקחים בעל חיים ואז אחד מבני הבית מגלה סימני אלרגיה ונאלצים להפטר מהבעל חיים הזה ולא תמיד זה קל ואפשר להחזיר אותו לאותו המקום... בגדול במקום חיה פרוותית אני הייתי לוקחת דג או שניים באקווריום
אני רוצה להוסיף לדבריה של יוליה שאם לא מוכנים להשקיע בחיה כל מה שהיא דורשת (לרוב החיות אי אפשר לתת רק גזר וסלאמת), עדיף שתרחמי על עצמך ועל החיה ולא תקחי.
חיות זאת אחריות, אפילו דגים. יש לי חברה שלקחה זוג צ'ינצ'ילות חמודות ואפילו לא ידעה שהן דורשות טמפרטורת חדר מאוד מסויימת, ושאם עוברים אותה הן יכולות אפילו למות... חבל על החיה.
אז נראה לי במקרה הזה דגים זה הכי פחות התעסקות. ואתן כמובן תמיד מוזמנות אלינו, יש לנו 2 חתולות מקסימות, קצת פחדניות, אבל מקסימות...
לאא אל תגזימו . זה נכתב בציניות ברור שאם צריך כך וכך נעשה מה שצריך
בעיקר זה לתת לה ללטף ולשחק ולכן דגים לא מתאים ובכלל היו לנו דגים .. וזה התעסקות לא פחות מכל חיה אחרת סינון משאבה חימום האכלה החלפת מים דקורציה
בעיני חתול זה פחות התעסקות משרקן או ארנב..
אני גם חושבת שחתול זה הכי פחות התעסקות מכל החיות הפרוותיות. חיה מאוד עצמאית.אבל יכולה לעשות נזק לריהוט,אם לא יודעים לאלף (יש לי כלב כזה שלא ידעתי לאלף) וארנבונים וכו לפחות נמצאים בכלוב. אבל הם הרבה פחות מסריחים מאשר ארנבונים ומכררסמים למיניהם. רק החלפת חול ונתינת אוכל יבש-בגלל שהוא בבית גם אין פרעושים כמו לכלב. והוא לא יושב בקקי שלו אז הוא לא מסריח בפני עצמו גם. וחיה מכל סוג זו עבודה לא קטנה. צריכים לבוא מוכנים.
כל המכרסמים האלה פשוט מסריחים!!! סורי :(
אבל אם כבר להביא אז חתול (הכי טוב כלב אבל דורש הרבה טיפול) חתול נקי מאוד ודורש מעט מאוד טיפול