היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
חדשה כאן ... רציתי לשאול אם אני שותה ליטר מים ביום האם זה מספיק?? ואם יש למישהי מושג לגביי איזשהי סגולה או ברכה או מה שלא יהיה לשמירת הריון תקין? תודה מראש ודרך אגב חולה על האחווה והאיכפתיות שלכם
8 תגובות
עמוד 1
ליטר מים לא מספיק מינימום שני ליטר ליום אבל יש כאלה ששותות פחות ועוברות את ההריון מצויין. שיהיה לך בהצלחה והמשך הריון תקין
תודה על התגובה הזריזה !!! דרך אגב אם אני שותה נגיד ליטר מים וליטר פטל כי מבחינתי זה בלתי אפשרי רק מים זה בסדר או שזה יותר מדי סוכר?
תקני ויטצמניק בטעמים. את יכולה גם מים בטעמים
כן ויטמינציק ממש עוזר. אני שמה ממש מעט תרכיז במים שזה מוסיף טעם אך לא סוכר
אני הייתי שמה בבקבוק חצי ליטר רבע ספרייט (כן כן ספרייט רגיל מוגז) והשאר מים רגילים. זה אולי ישמע מגעיל אבל זה נתן למים קצת טעם ומאוד אהבתי את זה ולא הייתה בעיה לשתות. הייתי שותה בין ליטר וחצי לשתיים. ליטר אחד נראה לי מעט יחסית. מה שכן אל תשתי 3 כמו שממליצים זה נראה מוגזם.
לא מכירה סגולות.אבל בטוח יענו לך בהמשך.
המשך תקין קל וכיפי!
2 ליטר
כמובן שהכי עדיף מים
אני לא ויתרתי לעצמי
בנות- בויטמינצ'יק אין סוכר!?!??!
לי אמרו לקרוא את זה יהי רצון מלפניך ה' אלוהי ואלוהי אבותי, שתרחם על כל עוברות היולדות מעמך ישראל ובפרט עלי...( שם ושם האם) ובעת לידתי תקל מעלי צער הלידה ואלד בנקל, בלי שום צער בטרם יבוא חבל לי ואמליט עוברי לחיים טובים ולשלום. בשעה טובה ומזל טוב לנו ולולד, ולא יארע לי ולא לולד שום צער ושום נזק ושום מקרה רע חס וחלילה. אל מלא רחמים, יהמו נא רחמיך עלי ותצילני מכל כאב וטרוף ובהלה ותצא השליה בזמנה ואהיה בריאה וטובה לעבודתך. לב נשבר ונדכה אלוהים לא תבזה. אנא שמע תפילתנו ותענה עתירתנו, כי רחום אתה ושומע תפילת כל פה. יהיו לרצון אמרי פי והגיון לבי.. לשתות לפחות 2 וחצי ליטר. מה שאת אוהבת שיהיה כל הזמן בקבוק לידך
קודם כל שיהיה הריון קליל ומרגש .... ובקשר לשתייה פשות תשתי אני אף פעם לא מדדתי כוסות ביום ועברתי 2 הריונות בקלות ובקלילות .... דבש הכל דבש