שירות פסיכולוגי בגני חובה - שאלה.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי

בחודש האחרון אור הביעה הרבה חוצפה, עקשנות ומרדנות בגן.

כל מיני "לא בא לי", וכאלה. באמצע שיעור ספורט התיישבה והחליטה שהיא לא משתתפת, דחפה פעם אחת את אחת הסייעות שם. מן הסתם הלידה של סתווי השפיעה עליה הרבה יותר ממה שחשבנו....

[email protected]

פייס: ortal_hori
13 תגובות
עמוד 1
  • בגני חובה יש פסיכולוגות שעושות תצפיות על ילדים עפ"י הצורך, זה מצוין כי אפשר לנהוג בה כמו שהיא צריכה (ז"א הפסיכולוגית יכולה לתת אח"כ דשים לגננת וגם לכם), סביר שזה נרשם בשרות הפסיכולוגי אבל זה לא אמור לצאת משם למקומות אחרים.
    נולדה לה אחות קטנה, זה שינוי משמעותי, יש שינוי התנהגותי וזה הגיוני, אני לא רואה בזה משהו רע, להיפך.

• לא יודעת איך באמת זה יכול להשפיע...
    אני יודעת שיש בגנים פסיכולוגית שמייעצת ועוזרת ע"י שיחות עם ההורים והגננות גם לנו הגננת המליצה על שיחה עם פסיכולוגית של הגן בגלל שהבן שלנו לא רצה להיכנס לגן, אבל לא חושבת שמבקשים הסכמת הורים בכתב. באמת מלחיץ...מעניין באמת איך זה הולך.
  • אצלנו זה היה ממש לטובה,
    נלחמתי שנה שעברה שיהונתן ישאר עוד שנה בגן במקום לעלות
    לכיתה א'. בעירייה דרשו כמה תצפיות עליו מהשרות הפסיכולגי, ובסוף
    שיחה עם ההורים+הגננת+הפסיכולוגית.
    הכל היה כמו שצריך, השיחה מאוד תרמה לנו, והפסיכולוגית כמובן המליצה
    להישאר עוד שנה

• זה יכול רק לעזור
    וזה לא יפגע בה בשום צורה לא עכשיו ולא בעתיד
    היא תיתן לגננת כלים וגם לכם
    אני חושבת שזה רעיון טוב

• גם שרציתי להשאיר את בני בגן היתה תצפית רק במקרה שלנו גבולית כי היא לא היתה בטוחה בנגוד אילו וגננת שהוא לא מוכן נפשית לכיתא א' . היום אני בטוחה שעשיתי בחוכמה . השנה הזאת בגן תורמת לו המון .
    http://www.holdthatpic.com/
  • בטופס יש חלק שרשום עליו ויתור סודיות בו אנחנו מרשים להעביר את המידע הזה לאן שימצאו לנכון........לא יודעת. לא נראה לי הסיפור הזה....

[email protected]

• לדעתי זה רק יכול להקל עליה, לא להזיק...
    אני הייתי הולכת על זה.
    הפסיכולוגית יכולה אחר כך גם לתת לכם כלים להתמודדות...

"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• מאמי
  • תודה

[email protected]

• קודם כל - זה הכי טוב שאת עם יד על הדופק, והכי טוב להיות ערה לפידבקים ולבסוף להחליט לבד.
    לגבי "לא סומכת על זה", אני ממש ממש יכולה להבין!
  • אין לך מה לחשוש נו ואם זה יעבור למנהלת בי"ס מה יקרה?
    אני מאמינה שבסופו של דבר כולם רוצים את טובתה ולא באים לרעתה
    אני הייתי חותמת. מנסים לעזור לאור בסה"כ.
    מה כבר יכול לקרות?
    את חושבת שהם יחדשו משהו לגננת שמכירה אותה על בסיס יומיומי?
    כשאין מה להסתיר לא צריך לחשוש אני בטוחה שזה יהיה רק לטובה.
    ותאמיני לי מניסיון עדיף לפתור את הבעיות בגן ולא לעלות איתם לכיתה א'
    ששם הקושי הוא פי 10000000

בהצלחה בכל מקרה

• אורטלי בשנה שעברה ליאן היתה בתצפית בגן עם הפסיכולוגית ובערב התקשרתי אליה והיא נתנה לי הרבה אינפורמציה וגם הרבה המלצות מה לעשות לדעתי עדיף שהיא תראה אותה בגן לא פסיכולוגית פרטית..ההתנהגות שלה השתנתה בגן ולכן עדיף שהיא תראה מה מפריע לה שם או מה גורם לה להתנהג ככה

]
    ]
  • היי מותק!

גם אני שמעתי על זה.
    והאמת? בד"כ זה רק לטובת הילד לא משנה מה המקרה.

ואת יודעת מה? גם אם זה יהיה כתוב איפשהו ו/או יעבור הלאה... מה כבר יהיה כתוב? שנולדה לילדה אחות קטנה וההתנהגות שלה קצת השתנתה? משהו פה לא תקין? זה לא קורה כמעט לכל ילד?
    זה לא שחלילה יכתבו שהיא הרביצה לגננת, או ברחה מהגן או כל מיני דברים "חמורים" כאלה שנעשו.

אין ספק שאין כמו אינטואיציה של אמא, ואם את חשה שהיא עוברת את התקופה ולא זקוקה לעזרה, לא צריך!

אבל אם תרגישי שוב היא אולי כן צריכה, אני לא חושבת שזה עלול להזיק.
    בכל מה שתחליטי - כולנו פה...
    נשיקות!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה