דלקת בדרכי השתן? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,

האם בתחילת הריון תרם ידוע שזה הריון וודאי (שבוע 3)
    ישנה דלקת בדרכי השתן?

לפני כמה ימים קמתי בבוקר והרגשתי ששורף לי למטה עוד לפני שהטלתי שתן,
    בזמן שיצא השתן לאורך כל הזמן שהוא יצא שרף לי, בחיים לא קרה לי כזה דבר, אני יודעת מה זה דלקת בדרכי השתן זה כאבים בסוף השתן בטיפות האחרונות ומה שקרה כאן זה היה שריפה לאורך כל זמן הטלת השתן בנוסף השתן היה מלוווה בריח חזק חזק של תרופה וחשוב לציין שלא לקחתי שום דבר חריג בתקופה האחרונה, מייד לאחר הטלת השתן שרף לי וחשבתי שכנראה זו דלקת הלכתי לרופאת משפחה לעשות בדיקת שתן ושם במרפאה לא שרף לי בכלל בזמן הטלת השתן והאחות אמרה שהיא לא רואה שום דבר בעייתי לא דם ולא חלבונים רק הפרשות, הרופאת משפחה אמרה שאני יעשה בכל זאת תרבית שתן מאחר ויש הפרשות, תרם קבלתי את התוצאות, עברו כבר שלושה ימים ובזמן הזה הבנתי שכנראה זו פטרייה בנרתיק מאחר וראיתי המון הפרשות בתוך הנרתיק וגרד מקומי חזק מלווה בעיקצוץ, קניתי אגיסטן ווגינאלי למחרת בבוקר שוב קמה עם שרפה באזור התחתון ושוב אותו סיפור עם התלת שתן מסריח (סליחה על התיאורים)
    ושוב שורף מאוד, לאחר שתיית מיים הכל עבר אבל בכל פעם שהתלתי שתן הרגשתי משהו בבטן התחתונה וחוסר נעימות אבל לא שרף יותר מאז השתן הראשון של הבוקר, רק גרד חיצוני חזק.

לאחר כל החפירה הזאת ברצוני לדעת האם זה קשור לתחילת הריון?
    לרירית הרחם שמכינה עצמה בע"ה להשתרשות העובר?
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אינני יכול לדעת מבלי לבדוק אותך
    צריך לראות את ההפרשה וכך לאבחן האם זו פטרייה או דלת מסוג אחר
    דלקת נרתיקית ו/או דלקת בשתן יכולים לקרות עם או בלי קשר להריון

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה