בוקר של כיף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מנסה לשקם/לעורר את הפורום אז אני פותחת הרבה הודעות היום
9 תגובות
עמוד 1
  • הכותרת היתה בציניות, כן?

[email protected]

פייס: ortal_hori
  • סיוט!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• הבנים שלי בעייתיים .
    הם לא יסכימו להישאר בחוג בלעדי
    ובסביבה שלנו יש פחות חוגים לבנים בגילאים האלה .
    חוצמזה שלצערי אין לי עודף כסף כרגע ..

בוקר של כיף- כמובן נכתב בציניות
  • איזה באסה
  • אוי איזה באסה!! בדיוק מה שקרה לנו ביום שלישי שעבר מזלנו שהיה את המבצע בעזה ובעלי היה בבית אז הוא דאג לזה
    אני לא יכולה להיות בלי רכב
    לגבי חוגים אני רשמתי את ליאן לחוג ומזלי שהוא בשעה 18:00 כשבעלי מגיע מהעבודה אין מצב שהייתי הולכת עם שניהם..

]
    ]
  • שאלו יהיו הצרות שלנו
  • גם לי בדיוק הלך המצבר השבוע אבל לצערי במקרה שלנו כנראה שהלך גם האוטו... פיאט ממש ממש ישנה ובעלי אומר שלא שווה להחליף את המצבר שעדיף שנחפש משהו אחר, אפילו משומש... הבעיה היא שבקושי יש לנו כסף פנוי וכנראה נצטרך לשבור איזה חיסכון בשביל זה :/
    ובקשר לחוגים אני הרשיתי לכל אחד חוג אחד כי זאת באמת הוצאה כבדה, ודווקא אני מאמינה שחוגים יותר חשובים כשהם גדלים (חטיבה-תיכון) מאשר בגילאי גן-צהרון...
  • מבאס
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • לא משתלם לנסוע במונית בכלל!! זה ממש מטורף!!! גם אנחנו סבלנו מזה, ודרך אגב, ממה שאני יודעת, ברגע שהמצבר מתחיל לעשות בעיות - אז זהו! הבעיות האמיתיות מתחילות עם הרכב וקשה מאוד להיפטר מזה.
    אישית, ומה שאנחנו כבר עשינו זה קנינו רכב חדש למשפחה. לא חדש מהניילון כמובן - כי אין תקציב לזה, אבל היום בהחלט יש כל כך הרבה אפשרויות לקנות ולא צריך לשבור חיסכונות או משהו בסגנון הזה. היום יש כל כך הרבה חברות ליסיניג שמוכרות עם מבצעים טובים וזהו. אנחנו למשל קנינו באלבר, בהנחה טובה ורכב מצויין והכי חשוב שלא נחנקנו מהמחיר שלו. כי מספיק יש לנו הוצאות על הגנים, אוכל, חוגים... מה שמזכיר לי הרבה זמן לא פינקתי את עצמי בשופינג :( אבל נראה לי שאת כל השופינג העברתי לילדים שלי.. גם אתן ככה???
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה