היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ניתוחים פלסטיים - בעד או נגד? בעד סוגים מסויימים ונגד אחרים? מה כן ומה לא? היית רוצה לעשות? איזה? עשית? איזה? מרוצה? אוהבת מראה של ציצי סיליקון? בעלך אוהב?
ניתוחים פלסטיים - בעד או נגד? לא מתה על זה....שכל אחת תעשה מה שבא לה בעד סוגים מסויימים ונגד אחרים? אותו כנ"ל מה כן ומה לא? לא אוהבת מראה "אובר-מנותח" (ע"ע אורית פוקס או אביבית בר זהר
ניתוחים פלסטיים - בעד או נגד? כשצריך אז למה לא ?!.. בעד סוגים מסויימים ונגד אחרים? כשזה מוגזם (ציצים גדולים מדי או אף סולד מדי) אז זה סתם מכוער מה כן ומה לא? היית רוצה לעשות? איזה? הייתי עושה אולי ציצי - יש לי ציצים קטנים מאודדד
אין לי דיעה נחרצת כל עוד זה לא מוגזם זה ניראה לי בסדר . שלא לדבר על מקרים רפואיים .
אני אשמח לעשות ניתוח הגדלת חזה אחרי שאסיים את הלידות ...
ובעלי אוהב את מה שיש לו
ניתוחים פלסטיים - בעד או נגד? אם זה במידה ולא בהסחפות שמשפצים כל פיפס בגוף - אני בעד.למה לא להרגיש טוב יותרעם עצמינו?? אם היה לי אומץ הייתי משפצת אף וציצי . בעד סוגים מסויימים ונגד אחרים? לא נראה לי מה כן ומה לא? היית רוצה לעשות? איזה? מזממממממממן אני מפנטזת על אף אחר ,והאף שלי מוריד לי מהבטחון ..אבל אני פשוט מפחדת ברמות . עשית? איזה? מרוצה? אוהבת מראה של ציצי סיליקון? אין ספק שזה נראה יפה.. בעלך אוהב? אני מניחה שכל מה שעומד יפה ומנצח את חוקי הגרביטציה נראה לדעתו טוב יותר מזוד גושם שמתנדנדים לכוון הרצפה ..
1.בעד
ניתוחים פלסטיים - בעד או נגד? בעד אם זה עושה טוב לבנאדם וכל עוד זה לא מוגזם
בעד סוגים מסויימים ונגד אחרים? לא חושבת על משהו נגד כרגע... אבל אולי יש
היית רוצה לעשות? איזה? הייתי רוצה לעשות הגדלת חזה. אין לי ציצי בכלל! אבל מתבאסת "לעלות" על שולחן הניתוחים בגלל ניתוח אסטטי... עוד שוקלת
עשית? איזה? מרוצה? לא עשיתי
אוהבת מראה של ציצי סיליקון? כל עוד זה לא מוגזם
בעלך אוהב? די... נראה לי... "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
אני לא הייתי עושה, למדתי לאהוב את עצמי על כל פגמיי
בעד- אבל כמו כל דבר בחיים- במידה! אני מתכוונת אחרי הריונות לעשות מתיחת בטן. אני רזה אבל נשאר לי עור עודף מהריון קודם שמאוד מפריע לי(לבעלי לא) רוצה לשים ביקיני!!!
בעלי מעדיף את הטבעי שלי- לא גדול מדי- מספיק בהחלט :) הייתי עושה גם ניתוח אף אך בעלי מתנגד....
*
בעד כשזה נותן לאדם שעושה את זה את תחושת הבטחון שהוא מחפש.. אבל לגמרי לא בעד בשביל עצמי לא הייתי משנה כלום
בעד, כל עוד לא עובר את גבול הטעם הטוב
אני חושבת שזה מאוד תלוי איפה ולמה! יש נשים שלא משנה כמה ניתוחים יעשו תמיד עוד יהיה להם מה לתקן ואז הופכות למפחידות כאלה, עם פנים מתוחות ושפתיים ענקיות! אבל זה כבר בעיה פסיכולוגית. מישהי שעושה ניתוח אף כי האף שלה היה גדול מידי וזה מאוד הציק לה אז אין לי בכלל בעיה.
אני תמיד אומרת שאחרי שאני אסיים עם כל הלידות אני אשמח לעשות לי הרמת חזה (שאני אוכל ללכת יותר נוח בלי שהם יגיעו עד הרצפה
ניתוחים פלסטיים - בעד או נגד? בעד כל עוד נראה טבעי.
בעד סוגים מסויימים ונגד אחרים? לא חשבתי על זה.
היית רוצה לעשות? איזה? - הייתי רוצה להוריד שתי נקודות חן ענקיות שיש לי מתחת לבית השחי (אף אחד לא רואה אותן והן לא מסוכנות, אבל לי מפריע). - מאוד הייתי רוצה להוריד את הסנטר הכפול שיש לי מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
נושא כאוב ניתוח חזה שאני מאוד מקווה שבקרוב יתגשם גם אם אני אצטרך לפנות לשוק האפור בשביל זה/:(