פינוקים בהריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות!
    דבר ראשון אני חדשה כאן...אני בתחילת שבוע 7... רק אתן יודעות עכשיו :) (ובעלי כמובן...).
    עם כניסתי להריון - התחלתי את הסמסטר האחרון בלימודי אדריכלות פנים והפרוייקט גמר שלי- מרפאות לרפואה אלטרנטיבית הכוללות גם ספא- והקונספט שבחרתי- מקום לנשים בהריון בלבד (מעניין מאיפה נחתה עליי ההשראה?!)

אשמח לעזרתכן... אני בתחילת הדרך.. ועוד פחות מכירה את התחושות בהריון...
    על מה הייתן חולמות במקום כזה?
    פחות רלוונטי עבורי סוגי טיפולים, יועצים וכדומה...
    אלא לאיזו אווירה הייתם מצפות במקום כזה? איזה פינוקים? על מה אתן חולמות כשאתן חושבות על הרגע ללכת לספא בהריון?

אשמח לשמוע מכן...
    :)

תודה!

שיינה
5 תגובות
עמוד 1
  • שוקולדים! והרבה!!!
    בנוסף, מוזיקה מרגיעה בסגנון בודהה בר
    ספה גדולה ומפנקת
    עיסוי כפות רגליים וראש

• תראי בהריון כואב הגב הרגליים כל הגוף - אני הייתי רוצה לבוא למקום להשתחרר שיטפלו בי ובכאבים

• סלסלת פירות ושוקולדים, מוזיקת עולם ברקע...
  • שולחן מסאג'ים עם מקום לבטן!!!!

הרבה דברים אי אפשר לעשות בהריון במיוחד כל מה שקשור לחום (סאונה, ג'קוזי וכו')
  • מסז'ים מוזיקה ושוקולד :)

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה