היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני מתה ! הכאבים פשוט הרגו אותי . אני עכשיו בהתנסות במיון וכל שניה מתיישבת כי הגפשוט הורג אותי . ואתמול החבילות הגיעו ובגדול כבר קיוויתי להקיא . התחלה מעניינת בהחלט . כבר בטוחים שאני זרקנית . ואני ממש לא !!!אני ברגיל עובדת כמו חמור ועושה הכל! עכשיו כמו חצי נכה.
8 תגובות
עמוד 1
מכירה את התחושה... בעיקר כשביום יום את בכלל לא עגלה אלא להיפך! קשה לעבור להיות עגלה כשאת בעצם פעלתנית והיפרית... לא נורא... תתנחמי שזו רק ההתחלה. בהמשך זה ישתפר ואז שוב יחמיר...
אני סובלת כבר מיום שישי מכאבי גב שאני לא יכולה לזוז!!! שבת היתי כל היום במיטה ובעלי עשה הכלללללל בבית
מה עושים בשביל זה?
גם לי היו כאבי גב נוראיים עד לא מזמן
לא ידעתי שיש כאבי גב כלכך מוקדםםם אצלי הם באו רק בשבועות 16 ומעלההה ואז גם לא זזתי מהמיטהההה זה היה סיוט יכול להיות כי הרחם מתרחב והכל מכין את עצמו לגדילה אז העצמות זזות ולכן כואב?
אולי בגלל שזה הריון שני , גם לי בהריון הראשון לא היו כאלה כאבי גב ממש בהתחלה ... וכן כנראה שזה יותר לכיון של שריר ולא ממש עצם ,אחרת נראה לי הייתי בכלל מתקפלת במיטה ולא מסוגלת לעשות כלום
אצלי גם התחילו הכאבים מוקדם [/center]
תרגישי טוב, מקווה שיעלמו לך בקרוב כל תופעות ההריון הלא נעימות