מודאגת... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מאתמול הוא עושה לי בעיות עם האוכל.

הוא אוכל 120 אתמול בצהריים אכל ב12 נרדם ב14:00 וקם רק ב19:00 אכל 150. בגלל השעות שלא קם לאכול אמרתי נוסיף עוד 30 ונראה. ובאמת אכל הכל!!

ועכשיו נראה לי זה חוזר על עצמו!!!! ב8 אכל. ב11 וחצי נרדם קם ב12 הכנתי לו אוכל!!! אבל הוא רק מצץ סתם ולא אכל!!! נרדם שוב.

מה קורה פה???????

הוא מצונן ולקחתי אותו לרופא שאמר להמשיך עם טיפות אף

9 תגובות
עמוד 1
  • יכול להיות שהצינון משפיע לו על התאבון מאמי..
    הוא עולה יפה 555?
  • יכול להיות שהאף שלו סתום ובגלל זה קשה לו לאכול
    יש ספריי מי ים לאף שפותר את הבעיה
    אם לא, אז לא להילחץ... יש כל הזמן קפיצות
    זה לא מדע מדויק

• ברוך השם הוא עולה יפה

וכן הרופא אמר לי לחזור לספריי מי מלח

פשוט הספריי נראה לי פולשני מדי אז חזרתי לטיפות מי מלח זה לא אמור לעזור?

• מאמי!! לא להיות בלחץ!!
    יכול להיות שהצינון משפיע לו על התיאבון
    יכול להיות שיש שעות ביום שהוא רעב יותר משעות אחרות
    וזה בסדר
    אני לא אומרת להיות שאננה
    במידה ואת רוצה וחושבת שצריך אולי תקבעי תור לרופא
    אפילו שיאמר לך שאת סתם היסטרית
    אני תמיד מעדיפה להיות סתם היסטרית
    ולא שאננה

תרגישו טוב בכל אופן

• היינו כבר אצל הרופא אמר לחזור לספריי אבל. זה נראה לי ממש פולשני אז קניתי טיפות אף מי מלח זה לא אמור לעזור גם?

לחזור לספריי?

• וואי ממוש
    רפואה שלימה

גם שירה עושה בעיות עם האוכל
    פעם אוכלת 120 ורוצה עוד
    פעם לא מסיימת את ה120
    ממש בעייתי

נראה לי שצריך זמן עד שיסתדר
    הם קטנים ...

• הם לא אוכלים כמויות קבועות בזמנים קבועים......
    אני מניקה מלא אז אני לא יודעת באמת כמה הוא אוכל, אבל אני יודעת שאם הוא לא רוצ יותר לאכול אז הוא שבע
    ואם הוא רעב הוא יאכל כמה שהוא צריך...........
    אנחנו פשוט עוקבים אחרי משקל וגדילה
  • אין מה לעשות, שהם מצוננים אין להם תאבון, בדיוק כמו לנו... גם לי לא בא לי לאכול כשאני חולה, והם בדיוק אותו דבר
    כתבתי על זה כבר בפורום אבל יש סירופ שנקרא סמבוקיד שהוא ממש טוב נגד נזלת, ממש משחרר את האף. אבל בגיל זה צריך מרשם רופא. נסי ללכת לרופא אף אוזן גרון שיבדוק אותו, כמו שאמרו כאן עדיף שיגידו לך שאת מגזימה מאשר שתשבי בבית ותהיי מודאגת...
  • הוא מצונן וקשה לו לנשום בזמן שהוא אוכל , כשזה יעבור לו הוא יחזיר את כל הכמויות ועוד קצת לעשות קאצ'אפ
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה