היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אחרי שעברנו את דילמת מיטת תינוק ועגלה שאלה פעוטה בנוגע לתיק ל-2 הבייביס שלי אני מכינה תיק לחדר לידה ובנוסף גם תיק לקטנה אבל אבל, יש לי רק תיק אחד. של נהוראי. הוא עדיין מעולה ועלה לי לא מעט כך שאין לי חשק לקנות אחד חדש. במיוחד לאור המחירים המטורפים בשוק (ובבקשה שמשהי תחדש לי אם ראתה אחד איכותי במבצע)
אז מה אני עושה עם הגבר שלי? קונה לו תיק של גדולים? כזה של גן? הרי בתיכנון שלנו שהוא יכנס למסגרת בקרוב אבל איך אדחס שם את המטרנות וטיטולים ובגדי החלפה?
יש לכן עצה?
5 תגובות
עמוד 1
אין לך תיק גב כזה גדול? זה ממש יהיה פרקטי
קודם כל אני מכינה תיק אחד לחדר לידה ותיק אחד לשהיהי בבית חולים שכולל בפנים את הדברים של התינוקי החדש. לגבי אח"כ, יש לי תיק מאד גדול שמצליח להכיל את הדברים עבור 2 הילדודים (ב"ה בקרוב עבור 3). אפשרי לקנות תיק גב/ילקוט גדול ולסדר אותו בהתאם לייעודו החדש. לגבי הגנים - לכל ילדון יש תיק גב קטן (לא יקר בכלל). את לא שולחת כל יום טיטולים ומטרנה לגן, אני שמה חבילת טיטולים בגן וכשהיא נגמרת מביאה חדשה, כנ"ל לגבי המטרנה. מה שנכנס בתיק גן זה בגדי החלפה, ולאוריקי (כי הוא בגן עיריה) ארוחת בחוקר ובקבוק שתייה.
אני בע"זה שאלד אני אקנה עוד תיק שיהיה אחד לאוראלי ואחד לנסיך החדש כמו שליבי אמרה לך אני מביאה למטפלת של אוראלי חיתולים ובגדים להחלפה שיהיה אצלה ומה שאני סוחבת איתי בתיק שלו זה מטרנה בקבוק למטרנה ובקבוק למים אולי 2-3 חיתולים שיהיה איתי
מאמי יש את התיקי גן הגדולים יותר מהגודל הממצוע אני מצליחה להכניס בתוכו: 5 טיטולים מגבונים בגדי החלפה סינר ומחלק מנות עם מטרנה
קופסאת מטרנה לא נכנסה לי אז מצאתי פיתרון שבמקום להכניס גם מטרנה וגם דייסה פשוט להכין במחלק מנות ונהוראי כבר גדול בגיל שלו הוא לא אמור לאכול יותר מ1-2 ארוחות מטרנה בגן "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
ליום יום בשביל נהוראי מציעה להשיג תיק קטן לגן וכמו שליבי אמרה, רוה הבגדים והעניינים כבר יהיו בגן / מטפלת בשבתות כשיוצאים כולם לטייל אפשר תיק גב אחד לכוווווולם וגם בעגלה אפשר לדחוף שקית עם טיטולים, סינרים ובגדים להחלפה