אז ככה הדימום לא רוצה להפסיק היום הייתי שוב אצל הרופא ... חדשות טובות לא היו לו והאמת שאפילו כבר לא ציפיתי ולקחתי את זה באמת בקלות ורק חיכיתי שיגיד כן לא כי זה כבר היה באמת שבוע בלתי נסבל ודימום שבחיים ל היה לי גם לא אחרי הלידות .... התכוננתי נפשית שזה מה שיהיה בסוף אחרי שבוע של דימום ללא הפסקה .... וגם את שק ההריון שראה ביום ראשון כבר לא הופיע ....
הרופא נתן לי הפנייה למיון לשבת אם הדימום לא יפסיק אז אני חייבת לגשת ...
ובדיקת בטא ליום ראשון לראות שהיא אכן יורדת .....
וזהו ....
תודה רבה רב רבה בנות יקרות ...
מאחלת לכן המשך הריון קליל ומרגש .... ומקווה שנתראה שוב בקרוב עם סרגלון חמוד
בשורות טובות וסופשבוע קסום לכולםםםםםם
-------------------
אז הסיפור שלי הוא כזה אני גילתי לא מזמן שאני בהריון (שלישי ) אחרי 2 הריונות תקינים לחלוטין לפי הווסת אני אמורה להיות שבוע 6+4
יום שישי האחרון התחילו לי הפרשות חוות על גבי התחתונית כמו התחלה של מחזור .... לא בכמויות אבל כל פעם היה עוד ועוד ...
יום שבת התחיל כבר הפרשות דמיות יותר
קבעתי תור לרופא נשים שבדק אם בכלל יש הריון בדיקה ביתית חיובית ובדיקת בטא גם חיובית שמתאימה לאותו השבוע
אז הוא עשה לי בדיקה וגנלית ואמר שיש שק הריון שמתאים לשבוע 5 בערך אך הוא עדין לא רואה חלבון עובר .. שזה בסדר כנראה הביוץ היה מאוחר ... ולחזור אליו עוד שבועים , ובדק צוואר רחם ואמר שהוא סגור ...
ומאז אתמול הדימום לא מפסיק ... אני אפילו משתמשת בפדים לא בכמות של מחזור אבל כן יש דם בכל שירותים ): הסליחה על התיאורים
אז עכשיו אני התחלתי להפסיק לפתח ציפיות ולומר מה שיהיה יהיה ... אבל השאלה אם במצב שלי עדין יכול להיות אפילו סיכוי קטן שכן יהיה הריון בסופו של דבר ?!?
אז כמו שאמרתי מודאגת ....

״ תן חיוך הכל לטובה ..."