הי בנות אשמח אם תכנסו.... עדכון ..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה הדימום לא רוצה להפסיק היום הייתי שוב אצל הרופא ... חדשות טובות לא היו לו והאמת שאפילו כבר לא ציפיתי ולקחתי את זה באמת בקלות ורק חיכיתי שיגיד כן לא כי זה כבר היה באמת שבוע בלתי נסבל ודימום שבחיים ל היה לי גם לא אחרי הלידות .... התכוננתי נפשית שזה מה שיהיה בסוף אחרי שבוע של דימום ללא הפסקה .... וגם את שק ההריון שראה ביום ראשון כבר לא הופיע ....
    הרופא נתן לי הפנייה למיון לשבת אם הדימום לא יפסיק אז אני חייבת לגשת ...
    ובדיקת בטא ליום ראשון לראות שהיא אכן יורדת .....
    וזהו ....
    תודה רבה רב רבה בנות יקרות ...
    מאחלת לכן המשך הריון קליל ומרגש .... ומקווה שנתראה שוב בקרוב עם סרגלון חמוד
    בשורות טובות וסופשבוע קסום לכולםםםםםם
    -------------------

אז הסיפור שלי הוא כזה אני גילתי לא מזמן שאני בהריון (שלישי ) אחרי 2 הריונות תקינים לחלוטין לפי הווסת אני אמורה להיות שבוע 6+4
    יום שישי האחרון התחילו לי הפרשות חוות על גבי התחתונית כמו התחלה של מחזור .... לא בכמויות אבל כל פעם היה עוד ועוד ...
    יום שבת התחיל כבר הפרשות דמיות יותר
    קבעתי תור לרופא נשים שבדק אם בכלל יש הריון בדיקה ביתית חיובית ובדיקת בטא גם חיובית שמתאימה לאותו השבוע
    אז הוא עשה לי בדיקה וגנלית ואמר שיש שק הריון שמתאים לשבוע 5 בערך אך הוא עדין לא רואה חלבון עובר .. שזה בסדר כנראה הביוץ היה מאוחר ... ולחזור אליו עוד שבועים , ובדק צוואר רחם ואמר שהוא סגור ...
    ומאז אתמול הדימום לא מפסיק ... אני אפילו משתמשת בפדים לא בכמות של מחזור אבל כן יש דם בכל שירותים ): הסליחה על התיאורים
    אז עכשיו אני התחלתי להפסיק לפתח ציפיות ולומר מה שיהיה יהיה ... אבל השאלה אם במצב שלי עדין יכול להיות אפילו סיכוי קטן שכן יהיה הריון בסופו של דבר ?!?
    אז כמו שאמרתי מודאגת ....

״ תן חיוך הכל לטובה ..."
15 תגובות
עמוד 1
  • הרופא לא אמר לך ממה יכול להיות הדימום?
    לא כ"כ יודעת מה להגיד לך - מקווה ומאחלת לך שההריון הזה יהיה תקין ארוך ל9 חודשים מלאים

• במקרה הזה רק הזמן יגיד, יש הריונות שמתחילים בדימום מאסיבי
    יש הריונות שבשבוע מתקדם יותר יש דימום מאסיבי ועדיין ההריון בסדר
    רק רופא יכול להגיד בוודאות מה קורה שם אבל כבר הלכת אליו אז מה שנשאר לעשות זה רק לחכות
    אני חושבת שפשוט תני לגוף שלך זמן, תשתדלי לנוח עד כמה שניתן ותשמרי על אופטימיות
    מה שצריך לקרות יקרה, כמו שכתבת לעצמך בחתימה "תני חיוך, הכל לטובה"
    מחזיקה לך אצבעות שהכל יהיה תקין
  • הי מאמי, לא כל כך יודעת איך לעזור אבל מחזיקה אצבעות להריון תקין וארוך!!
  • תודה .
    מנסה להיות אופטימית עד כמה שאפשר ....

״ תן חיוך הכל לטובה ..."
  • אולי תשאלי את ד״ר הדר בפורום השכן
  • תודה ליטלי אנסה

״ תן חיוך הכל לטובה ..."
  • אצל בתדודה שלי היה ככה והיא ילדה בסוף ילדה בריאה בקיסרי במשקל 4.200!!!!

מחזיקה לך אצבעות
  • אז עדכון קטן הדימום ממשיך ... כמו מחזור ...
    עשיתי בדיקת בטא נוספת - יצא 1276
    עכשיו נשאר לחכות עוד שבוע וחצי ... ולראות לאן זה מתגלגל

״ תן חיוך הכל לטובה ..."
  • בהצלחה
  • בהצלחה
  • ממי אם ההריון לא תקין, עדיף שיפול עכשיו.
    אם זה בסדר אז שום דימום לא ימנע ממך להיות אימא בפעם ה-3!!!

מקווה שהכל יהיה לטובה

• בת דודה של בעלי גילתה שהיא בהריון רק בחודש רביעי בגלל שהמשיכה לקבל מחזור כרגיל!!!!
  • האמת לפי מה שאני יודעת ברגע שהדימום מתגבר
    ולא נחלש אז זה לא טוב.
    הריון ראשוןנאת מתארת אותו מצב שהיה לי והייתי צריכה להשתמש בפדים לא בכמויות
    וההריון הזה אכן נכשל
    [/center]
  • לא רוצה לעציב אותך, אבל ככה בדיוק הייתה לי הפלה טבעית.
    מקווה שאצלך זה יהיה אחרת ומאחלת לך הריון תקין בהמשך. מחזיקה לך אצבעות.
    ]

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה