אשמח אם תכנסו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תודה ,
    אז הסיפור שלי הוא כזה אני גילתי לא מזמן שאני בהריון (שלישי ) אחרי 2 הריונות תקינים לחלוטין לפי הווסת אני אמורה להיות שבוע 6+4
    יום שישי האחרון התחילו לי הפרשות חומות על גבי התחתונית כמו התחלה של מחזור .... לא בכמויות אבל כל פעם היה עוד ועוד ...
    יום שבת התחיל כבר הפרשות דמיות יותר
    קבעתי תור לרופא נשים שבדק אם בכלל יש הריון בדיקה ביתית חיובית ובדיקת בטא גם חיובית שמתאימה לאותו השבוע
    אז הוא עשה לי בדיקה וגנלית ואמר שיש שק הריון שמתאים לשבוע 5 בערך אך הוא עדין לא רואה חלבון עובר .. שזה בסדר כנראה הביוץ היה מאוחר ... ולחזור אליו עוד שבועים , ובדק צוואר רחם ואמר שהוא סגור ...
    ומאז אתמול הדימום לא מפסיק ... אני אפילו משתמשת בפדים לא בכמות של מחזור אבל כן יש דם בכל שירותים ): הסליחה על התיאורים
    אז עכשיו אני התחלתי להפסיק לפתח ציפיות ולומר מה שיהיה יהיה ... אבל השאלה אם במצב שלי עדין יכול להיות אפילו סיכוי קטן שכן יהיה הריון בסופו של דבר ?!?
    אז כמו שאמרתי מודאגת ....

וותיקה מהעבר הרחוק

״ תן חיוך הכל לטובה ..."
9 תגובות
עמוד 1
  • סיכוי תמיד קיים
  • תודה אירה

מחר בבוקר אקפוץ לעשות שוב בדיקת דם
    מקווה לבשורות טובות

״ תן חיוך הכל לטובה ..."
  • יש בנות שבגלל שקשה לחכות לבדיקת הדם ותוצאותיה פשוט קונות מקלון מדיקה ביתית נוסף (כמו הקודם שקנית, אותה חברה) ובודקות אם הפס הנוסף התחזק יחסית לבדיקה הקודמת...

בשורות טובות!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• הכל יכול להיות - תחשבי טוב יהיה טוב!

[email protected]

פייס: ortal_hori
  • מזל טוב על ההריון
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• אצלי באחד ההריוניות היה ממש מחזור !
    בכלל לא הייתי בכיוון של הריון......

• קראתי המון באינטרנט .ולא מצאתי תשובה ..... והאמת רק פה באמת הצלחתן קצת לעודד אותי ולגרום לי לנסות לחשוב חיובי ....
    טוב תמיד ידעתי לאן אני צריכה לחזור למקורות... לבית המקורי שלי פורום יולדת .....
    מקווה שבע״ה בקרוב תיהיה לי בשורה משמחת ואכן אני יהיה מאלה שההריון מתחיל בדימומים , לא רוצה לפתח המון ציפיות (כי את זה יש רק בכריות) אבל מנסה להיום אופטימית עד כמה שאפשר .... תודה יקירות !!!!
    לילה טוב

״ תן חיוך הכל לטובה ..."
  • המשפט שרשום לך בחתימה, היה גם בחתימה ה"מקורית" שלך, נכון?
    אני ממש מנסה להיזכר למי היה המשפט הזה ולא מצליחה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • קרה לי מקרה מאוד דומה (כולל שבשבוע 6+1 העובר נראה בשבוע 5) ומהמקרה הזה יש לי ילד מתוק בן 5 ו-3 חודשים.
    אז יש סיכוי, אבל גם יש סיכוי שלא.
    תעשי אולטראסאונד עוד שבוע-שבועיים וככה תדעי בטוח.

יעל, אמא של 2 אפרוחים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה