היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז רישמית סופית סגור וחתום - אני משקשקת בגבורה אני משקשקת. התיק לחדר לידה מוכן ומזומן עומד בפינת החדר קורץ לי "בהצלחה מותק" אל תסתכל עליי ככה חמוד. שנינו הולכים לעבור את הימים האלו ביחד. תינוקת חדשה, בכי של ילוד חדש ימלא את השקט שנהוראי ישן ריח של חדש וטהור ופליזים ורודים ורכים עוד מעט היא כבר כאן, איתי. מה יהיה? איך אסתדר? איך הלידה תעבור? איך אתאושש? אמא כבר לא תהיה בחופש אוגוסט ותפנק ותקום בלילות ותחזיק לי את היד אצטרך להסתדר לבד עד שתחזור מהעבודה אמנם ברית לא יהיה, אבל גזים, והתאוששות, ונסיך שובב שמתרוצץ בכל הבית, והנקה ואני אשכרה הולכת לחגור מותניים ולעבור את זה כמו גדולה גדולה + שיעורי בית גם ביולדות אם צריך, הנייד יעבור את זה בגבורה הרי חודש אח"כ בסה"כ אצטרך להגיש עבודת גמר מטופחת ומושקעת למדי עבודת גמר שכוללת מכלול עצום של מדיות גרפיות שמוכרות לי כ"כ ממש כמו שלמדתי במשך השנה וחצי האחרונים ואני ארוץ להדפסות עם מנשא ותוך כדי אניק ואבכה למתן ואצא לגם השעשועים עם נהוראי ואלך להשלים את החומר שהפסדתי זה ברור לי. רק לא ברור לי איך.
אתמול המזכירה בלימודים הסתכלה עליי בשוק "מה תעשי עם הפרוייקט?" "אגיש אותו" "אבל את צריכה ללדת החודש, חודש זה מעט" "אצליח"
אני מסתכלת לפחד החסר אונים הזה בעיניים וצוחקת לו בפנים אני אעבור את זה. אני בטוחה. ויהיה לי את הפרוייקט הכי וואו בכיתה וציון A לפיניש ותעודת גבורה. קטן עליי.
18 תגובות
עמוד 1
כמו שאמרת את תסדרי את פיטריט אמיתית אני ממש מחזיקה ממך את אשת חייל - נכון הולכת להיות לך תקופה לא קלה ואפילו קשה אבל אני בטוחה שאת תתגברי ותצליחי
וואי וואי וואי...
קצת קשה זה נשמע אבל אין לי ספק שתסתדרי וכולם יעזרו לך.
העיקר הצתב רוח שבו את לוקחת את זה!
וואי וואי וואי...
קצת קשה זה נשמע אבל אין לי ספק שתסתדרי וכולם יעזרו לך.
העיקר הצתב רוח שבו את לוקחת את זה!
שירה אין לי שום ספק שתעשי את זה כמו גדולה נהוראי כבר ילד בוגר והנסיכה החדשה תהיה מקסימה בטווווח (איך אפשר שלא) בזמן שאמהות אחרות במצב כמו שלך ישנות ונחות את תצטרכי ללמוד, להניק, לחרוש ובסוף לסיים את מה שהתחלת. אני במצב מאוד מאוד דומה למצב שלך ואין לי שום ספק שידעת שזה מה שיקרה אבל לא נתת לפחדים שלך להכתיב לת את החיים הלכת על כל הקופה, ועוד תראי שתנצחי. אני לא מקבלת תמיכה ופרגון מהסביבה שלי על ההחלטה שלי ללדת שוב במהלך הטירוף הזה אבל לא אכפת לי! העיקר שבעלי שם ותומך בהחלטה שלנו להרחיב את המשפחה למרות הכל. לפי מה שסיפרת מתן תומך, וזה הכי חשוב. הוא גם זה שיחזק אותך ברגעים הקשים במיוחד! בהצלחה!!!
בהצלחה בובה!!!! קטן עלייך!!
אוהבת
תודה בנות יקרות שלי
קטן עליך חיים שלי את מסוגלת ליותר מזה את לא מבינה אפילו כמה שתיהיה לידה קלה והצלחה בכל התחומים אוהבתתת [/center]
את מלכה את מודל לחיקוי את מסוגלת להכל! בהצלחה אהובה שלי אני כאן לכל בכי, עצב, צחוק או אושר שאי פעם יהיו לך
אני לא מאמינה שאת תכף יולדת איך הזמן טס
הכל יהיה בסדר בטח שתצליחי
בהצלחה
שירה, יום אחד כששניהם ישנו, כל אחד במיטה שלו
את לא תאמיני ותגידי לעצמך : ׳מה הם שלי׳?
סופרוומן
בהצלחה בלימודים בלידה ובמה שבניהם
אין עליך שירה אני מתה עליך ועל האומץ שלך את תעברי את זה כמו גדולה תבואי לחפור לנו להוציא ולבכות ואז תחזרי לחיים האמיתיים . וזה בסדר לבקש עזרה מאמא אבא אחות.. אל תשכחי שאת בסה"כ בן אדם
אין עליכן מדהימות
בובה הכל יהיה בסדר
את גדולה מהחיים בובה!! ואין עלייך בעולם!!!
yo go girl
כול הכבוד לך יישר כוח ובהצלחה בהכל כול הכבוד על הנחישות והעשייה ובעה בטוח שיהיה בסדר לא כול אחד עושה זאת ולכן תהיי גאה בעצמך ואנו פה תמיד בשבילך