היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
עם עידו היה לי ממש חשק בתקופת ההריון לבשר ולסטייקים בעיקר. עכשיו יש לי חשק ל: גבינות בעיקר, פסטות, תפוח אדמה, ביצים...(עדיין אין לי מושג אם זה בן או בת)
האם ידוע למישהי על קשר בין החשקים שלנו למין העובר?
8 תגובות
עמוד 1
אני לא חושבת שיש קשר לא שידוע לי.
שמעתי שיש קשר בעיקר לפני הכניסה להריון אבל אחרי? זה כבר עניין של חשקים אינדיבידואליים לדעתי.
תהני מכל רגע
לא יודעת לעזור כי לי לא היו חשקים בכלל... אולי פעם אחת
לא נראה לי שיש קשר לפי החשק שלי לאכול חול היה צריך לצאת לי חיה זוחלת כל שהי חחחחח
אבל באופן כללי החשק הכי גדול היה במבה . כל יום אכלתי במבה ( עם חןל חחחחחח)
גם אני לא מכירה.. לדעתי זה משתנה אבל ללא קשר למין העובר..
לי עדיין לא היו חשקים בכלל
חשקים לא קשורים למין העובר. יותר להורמונים שמשתוללים אצלנו בגוף. עם הבכור שלי רציתי תפוזים עם הקטנה רציתי גבינות ועכשיו עם עוד בת בא לי תפוז מצופה גבינה. (בעעעעע) חחחחח
ליבי ולא נראה לי שיש קשר כול אחת ההורמונים והחשקים שנוצרים אצלה
חשקים אצלי זה לפי תקופות פעם בא לי מלוח היום בא לי מתוקקקקק וגם מאפים- כמו בורקסים סופגניות וכו'...