היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ועכשיו היא בועטת ומוחה כנראה!!! איזו מין אמא אהיה? לא מסוגלת אפילו לעמוד מול פיתוי של BLU שלא מועיל לא לי ובטח ובטח לא לה......וזו לא פעם ראשונה.....גם לפני שבועיים שתיתי אחד כזה :(
אני כבר יודעת, כשתהיה בת שנתיים ועדיין לא תדבר מילים כמו שצריך או בגיל 6 לא תלמד לקרוא מהר אזכר באותם משקאות אנרגייה ואאשים את עצמי
14 תגובות
עמוד 1
סביר להניח שהיא בועטת כי היא מבסוטית
אולי תעשני משהו כדי שהיא תרגע
חחחחח הרגת אותי [/center]
שטויות כולה משקה אנרגיה זה לא אלכוהול
אם את כלכך בלחץ תנסי להימנע
לעניות דעתי זה חמור מאוד ! אין לך אחריות? לא חשובה לך הילדה? לא חשוב לך ההיריון? ומה עם ההשלכות?
תנסי להימנע מזה כמה שיותר! ***** בסבלנות, בחייאת! את בחורה אחראית? איכפת לך? מילא מעידה חד פעמית, אבל שוב?
(מצטערת, עבר עלי יום קשה, זה היה הקש ששבר את גב הגמל).
הכל בסדר.. אל תדאגי זה כולו blu לא יקרה כלום!
Dana את ממש הגזמת עם התגובה שלך איך את מסוגלת להגיד לה שלא אכפת לה מהיריון ומהילדה שלה
תשתדלתי להבא להימנע ממשקאות אנרגיה. יש בזה המון קפאין שיכול להעלות לך את לחץ הדם וגם את הדופק וזה משפיע על העובר. זה שהיא בועטת זה כי היא קיבלה מנה מאד גדולה של קפאין והמון המון סוכר.
בקיצר תשתדלי להימנע. ונסיכה - לגבי מה שדנה אמרה, אולי קצת בתוקפנות, אבל היא צודקת. מאד מומלץ להימנע ממשקאות אנרגיה בהריון כי זה מאד מסוכן לא רק לעובר אלא גם לאמא. (גם ככה הורידים העורקים והלב שלנו תחת מעמסה כבדה בגלל תוספת של נפח הדם, ומנה כזו של קפאין בשילוב סוכר מגבירה את הדופק ואת לחץ הדם ..... מסוכן!)
לא קרה כלום! לא להמשיך עם זה!! באמת לא בריא!!!
ודנה- את כנראה מאד מתוסכלת שאת מוציאה את העצבים שלך על מישהי אחרת זה הגעיל אותי
הכל בסדר לא קרה שום דבר נכון, רצוי להימנע מסיבות רפואיות שהוזכרו כאן ובטח ובטח אם זה עושה לך כאלו רגשות אשם אבל לקחת בפרופורציה... כלום לא קרה..!!
דנה, אחותי, הכל בסדר שם? כי אחרי שקראתי את התגובה שלך חזרתי לקרוא שוב את תחילת השרשור, חשבתי שהיה כתוב: "איזו אמא רעה אני, הזרקתי הירואין" ושפספסתי... התגובה שלך מיותרת ותלושה לחלוטין מהמציאות
אבל ליבי גם קפה יש בו הרבה קפאין ויש נשים בהריון ששותות 5 כוסות ולא נראה לי שמישהו מזהיר אותם ככה כמו שמזהירים במשקה אנרגיה
זה באמת לא בריא, אבל לא צריך להגזים שאת רעה. כולה פעם אחת... או פעמיים... תשתדלי שזה לא יקרה שוב, כי זה יותר קפאין ממשקה. כמות מכופלת פי עשר יותר מכפית גדושה של נס קפה. ותירגעי. לא יקרה כלום. קצת הכנסת לה אקשן לחיים המשעממים שם