היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אנחנו מתלבטים... קיבלתי הצעת מחיר מנביעות: 99 שח לחודש. נראה לי סביר, לא? פעם בחודש מביאים לי עד לבית.... למי יש מי עדן או נביעות?
10 תגובות
עמוד 1
להורים שלי יש נביעות הם מרוצים בגדול
אני אישית ממליצה על תמי 4. לא צריך להרים את הבקבוקים כשמחליפים
ההורים שלי עם נביעות כבר 14 שנה אני אוהבת יותר מאשר את הטעם של מי עדן...
אבל עדיף תמי 4
עדיף תמי 4 או אלקטרא בר הם יותר זולים. היה להורים שלי נביעות והיו או יותר מידי בקבוקים או קצת מידי, כשהיו בעיות עם הברים שלהם שירות הלקוחות היה נורא, הורי ויתרו וקנו את האלקטרא בר. אני עם תמי 4. אין מרוצה ממני. חוסך סחיבות התכופפויות ואגירת בקבוקים מלאים או ריקים בבית.
לאחותי יש נביעות.. הם.משתמשים רק במים הקרים. החמים לר מגיעים לטמפ' רתיחה, ואפילו לא 95 מעלות. בתמי 4 זה 98-99.
לי יש אלקטרה בר ואני מאד מרוצה וזה גם יצא הכי משתלם... חוץ מזה עם כל הכתבות שיש עכשיו על המתכות במים אני יותר רגועה שזה מסנן גם את המתכות
ליהיל'ה הקטנה, בובית של אמא... איתיצ'וק קוצ'קולון קטן!
היה לי מי עדן הייתי מרוצה את השירות של תמי 4 לא אהבתי וזה עוד רק שהתעניינתי כרגע קונים 6 וגם ממלאים מההורים יש להם סנן קטן ליד הכיור
מחיר סבבה השאלה בכמה כדים בחודש מדובר? לנו יש מי עדן בבית, אנחנו משפחה בת 3 נפשות (2 מבוגרים ותינוקת בת שנה ו5 חודשים) ואנחנו בקושי מסתדרים עם 4 כדים ותמיד צריכים יותר
בכל מקרה אני ממליצה לך על מים מינרלים. לגבי איזה זה אינדבידואלי כי כל אחד מעדיף טעם אחר, אני למשל אוהבת יותר את הטעם של מי עדן...אז זה תלוי למה את מתחברת וגם מי נותן לך מבצע יותר שווה עם בר מים יותר שווה (;
לנו יש בר של מי עדן שבזמנו בעלי עשה וגם קיבלנו עם זה מכונת קפה של לאבאצה במחיר ממש מצחיק. אני לא אוהבת את הטעם של המים המסוננים כך שמבחינתי זה רק מים מינרליים. בריאות ואהבה!