מעיין30 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • רציתי לומר לך שקראתי את ההתכתבויות האחרונות פה והייתה לי ממש תחושה לא נעימה, יותר מברור לי שהכוונות שלך היו תמימות וטובות וטהורות, חשוב לי לומר שהפורום הזה נועד לשיתוף ועקב כך גם לתגובות וכל אחת חופשיה להגיב ולשאול ולשתף את שעל ליבה, את ברוכה פה ויש לך כאן מקום בדיוק כמו לכל אחת.

4 תגובות
עמוד 1

• מעייני היקרה אני עם גסי :-) את ברוכה פה :-)

• ג'סי תודה רבה על האכפתיות בנות אין כמוכן
    אם היתה לי כוונה לפגוע במישהי כאן אז באמת שלא הייתי נמצאת כאן ממש בואו נגיד לא משעמם לי בחיים
    אני מההלם של ההודעה של פנין מרוב שלא חשבתי שזה מה שיקרה פשוט רשמתי הודעה וזהו
    עצם העובדה שאתם הבנתם אותי ומרגו לא והיא בוא נגיד נכנסה בי זה רק מראה שהיא לא שחכה את הריב האחרון ואיך נגיד..תפסה על זה טרמפ והזדמנות דיי טובה כדי להיכנס בי
    אבל בסדר זה לא מזיז לי העיקר שפנין תבין שאני ממש לא באתי בכוונה כדי לפגוע
    מי שנפגע זה מי שבחר להיפגע
    עם תיזכרו בכל האופטימיות שהיתה לי ובכל העידודים שהיו כאן כמה חודשים לפני כן תבינו שיש לי כוונות טובות ולא רעות
    וכל הזמן אני מאחלת לכל בחורה שתעבור את הדבר המופלא הזה שאני עוברת הריון..לפעמים אני נכנסת לפורום וקוראת הודעות של בנות כאן ואני נזכרת מה אני עברתי לפני שנכנסתי להריון בדיוק אותה הרגשה ונקרע לי הלב
    כשהבנתי מה קרה לפנין ירדו לי דמעות ממש כואב לי כאן על כל אחת ואחת ואני מאחלת לכולן את כל הטוב שבעולם אין לי ברירה אלא להגיד מי שהבין אותי לא נכון זה מיכיוון שהוא לא רצה להבין אותי נכון
    בהצלחה לכולן!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה