מודאגת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בשבוע 28 ובשבוע שלי אני צריכה להרגיש את העובר לפחות כמה פעמים ביום
    אני מרגישה את הנסיך שלי אולי וזה גם במקרה הטוב פעם אחת ביום או בבוקר אחרי שאני אוכלת משהו או בערב שאני נשכבת לישון

זה קצת מדאיג אותי - זה נורמלי?

9 תגובות
עמוד 1
  • כנראה שהעובר ממש ישנוני.
    אצלי פתחה לי כל חלק בגוף

• כן אבל זה משהו על בסיס יום יומי - ובשבוע שלי אני צריכה להרגיש לפחות כמה פעמים ביום

• נראה לי שצריך להרגיש 3 פעמים בשעה
    תסתובבי על הצד, תאכלי משהו מעט מתוק ותנסי
    בכל מקרה אם את לא רגועה תבדקי ותראי שוב את הנסיך

• את צודקת צריך להרגיש בוקר וערב 3 פעמים בשעה לפחות.אבל,גם לי זה קרה עם יאירוש שלי הרגשתי אותו רק בלילה כשכבר הלכתי לישון בסביבות 12-1 בלךילה אז הוא התעורר לחיים ולפעמים גם במהלך היום.אבל,בכ"א תתיעצי עם הרופא.....תמיד עדיף לדעת ולהיות רגועים שהכול בסדר.מאשר להשאר בלחץ .
  • אכן בשבועות שלך חשוב מאוד מאוד מאוד להרגיש תנועות 3פעמים כפול שלוש פעמים ביום ..
    את חייבת להקפיד... יכול להיות שיש לך שליה קדמית ואז מרגישים פחות...
    אני בקושי הרגשתי אותה והרופאה אמרה שזה חובה
    אז אחרי שהיא הלחיצה אותי ובעקבות זה עשיתי גם סקירה שלישית...
    משבוע 30 הייתי במעקב בקופת חולים פעם ופעמיים בשבוע לבדוק שהכל תקין
    אז היתי ממליצה לך ל א להזניח זה חשוב ולדבר עם הרופא שלך...
    בעברו קראתי על זה גם כתבה ויש בחול אפילו נשים שמעלות את המודעות לנושא של חשיבות תנועות עובר שלא כול אחת מודעת לזה ...
  • דובית לב טוב - זה עד כדי כך שחייבים להרגיש את התנועות?
    וואי עכשיו ממש נלחצתי

• תראי לא עשיתי את זה כדי להלחיץ.. חליילה וחס... אותי בזמנו הרופאה הלחיצה אבל בדיעבד כשקראתי על זה הבנתי שהיא לא הלחיצה סתם ויש חשיבות מאוד גבוה לספירת תנועות עובר וזה לא כסתח
    וזו אחת הכתבות שקראתי בזמנו
    http://www.mako.co.il/ninemonth-research/Article-259904ebe17e431006.htm
    חשוב להיות במודעות אל תהיי לחוצה תהיי במעקב והרופא שלך ינחה אותך זה סהכ ישמור על שניכם
    סליחה שגרמתי לך לאי נעימות

אגב יש לי חברות שאמרו לי שהן לא הקפידו ונכון שיש גם אופי לתינוק יותר/פחות פעלתן אבל בעקבות מה שבדקתי בזמנו זה חשוב אז תהיי עירנית
  • עוד משהו שהרגע נתקלתי בו
    http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4310194,00.html
  • זה קודם כל תלוי במיקום השלייה.
    תנסי לאכול משהו מתוק ולשכב על צד שמאל
    במנוחה מרגישים הכי טוב
    אם את רוב היום בפעילות הגיוני שאת פשוט מפספסת את התנועות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה