מיואשת!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הוא מצונן ומתקשה לנשום!

הרופא אמר לטפל בספריי מי ים... אבל אני מתקשה לתת לו הוא ממש נלחם בי...

אז אני נותנת טיפות מי מלח... זה לא אמור לעזור?

מסכו קטן שלי... יש טיפים?

12 תגובות
עמוד 1
  • אם יש לך טרמפולינה שימי אותו שם אפילו

שישן שם כל הלילה כי זה מקל עליהם את הנשימה.

יש גם בבתי מרקחת משאבת נזלת קטנה, אני עוד לא

ניסיתי. ויש גן מכשיר אדים

• תגביה את המזרון בצד של הראש שלו שהראש יהיה טיפה מורם זה מקל על הנשימה
    מי מלח ניראה לי שגם אנלציה יכול לעזור

שירגיש טוב

• תורידי את שני הגלגלים של המיטה באזור הרגלים שלו ואז המיטה בזווית וזה מקל על הנשימה
    אדים קרים
    טיפות אקליפטוס לימוני ונדמה לי הדס ותבדקי יש גם לטיפטיפות משהו לא זוכרת מאיזה גיל זה
    להשכיב על הבטן בזמן שער שהנזלת תצא בקלות יותר רצוי לפני השכיבה לנסות לטפטף טיפות... מומלץ מי מלח 3%
    רופא בהתאם
    שירגיש טוב
  • כל מה שציינתן פה עשיתי. אוףף

במאמזון אמרו משהו על סידרת r מישהי ניסתה?

• R49 ג'וניור?
    הדעות על התועלת של זה חלוקות
    לנו אישית זה לא עזר בכלל
    בגדול כשאנחנו מצוננים אנחנו עושים כל מה שהמליצו לך פה
    ועם הזמן ההצטננות עוברת מעצמה פשוט
    הצטננות זה לא מחלה שאפשר לרפא, אפשר רק להקל על התסמינים שלה...
    תרגישו טוב
  • אני הייתי שמה להן קצת שמן זית באף עם קיסם אוזנים ואז אופכת על הבטן כמה דקות וזה היה יוצא.
    הן מאוד סבלו מנזלת ואפים סתומים.
    חוץ מזה הייתי שמה אותן על כרית או שמה מגבת מתחת למזרון בצד של הראש שיהיה קל לנשום.
    וטיפות אקליפטוס

• בן כמה הוא בדיוק?
    טיפות מי מלח, הגבהה של איזור הראש באמצעות כרית, מכשיר אדים (אני משתמשת בחמים ומוסיפה תמצית אקליפטוס) טיפטוף תמצית הדס על הכרית (אקליפטוס חזק להם מידי בגיל צעיר). בסוף לא תהיה לו ברירה והוא ינשום דרך הפה אין מה לעשות, זה מבאס וזה קשה לראות אותם ככה אבל זה יעבור בע"ה בקרוב.
    היתה לי פעם צינורית כזאת שהייתי שואפת את הנזלת מהנחיריים (זה היה עם הילד הגדול) ומנקה את האיזור הזה להקל על הנשימה.
    היום כשהגדול חולה אני פשוט נותנת לו את הסירופ של סמבוקיד שמאוד עוזר לו לכל התופעות (נזלת, ליחה, שיעול..) קיבלתי עליו קופון הנחה מהמוקד שלהם.
    בריאות ואהבה!
  • שימי אותו על כרית קטנה וטפטפי קרבול בלילה
    לנו זה ממש ממש עזר!

מיכל

• ניסיתי הכל וטני לא רוצה לנסות עוד..

נתתי לו בהתחלה טיפות מי מלח ואז עברתי לספריי מי ים ואז שוב טיפות מי מלח ועכשיו r49 מפעילה מכשיר אדים ומה לא? הגבהת מזרון כלוווווווום

אני מיואשת. מתי זה יעבור מתתתתי? מסכן קטן שלי

רציתי להוציא אותו החוצה שינשום אוויר אבל קררררר בחוץ שהשמש תצא כברררר

• לא קר בחוץ....
    (גם בלי קשר מושגי חם קר זה את מרגילה אותו) אז שווה לך להוציא, תלבישי טוב ואז לא קר. היום דווקא יום חם יחסית. ושהפנים שלו יחשפו לשמש- זה מדגדג באף
    עושים אפצ'ים וזה משחרר.
    ויש עוד טיפ שלא כתבו, אבל לא בטוח שיהיה לך רלוונטי אבל תנסי.
    אולי נשארו לך בציצי כמה טיפות? אם כן אז תנסי לסחוט ולשים לו חלב בנחיריים
    זה גם מייבש ועושה כל מיני דברים...
  • יש ממש כמה טיפות מסכנות של חלב אם.

לסחוט ואיך אני שמה לו?

• אכן... טיפות של חלב אם עושות פלאים !
    נסי לסחוט כמה שאת יכולה באיזו כוסית ואז תוכלי לטפטף ממש עם טפטפת (אפשר לקנות טפטפת בבית מרקחת)
    בנוסף ממש מומלץ לעשות עיסוי בפנים באזור הסינוסים ולטופף עם האצבעות מעל ומתחת לעיניים ומאזור גשר האף לצדדים ואז להניח מטלית חמה (לא חמה מידי כמובן) ואחר כך קרה לסרוגין ככה מניעים את הנזלת ואז אדים חמים (אני אישית מעדיפה להרתיח סיר עם מים ולהוסיף טיפת אקליפטוס לימוני ) לקרב את הילד לאדים אבל לא יותר מידי כי זה חם מאוד כמובן...
    ובסוף כל החגיגה כמה טיפות של חלב אם ואם לא עובד אז מי מלח וזה יעזור לשטוף הכל החוצה אחרי שחיממת והנעת את הנוזלים...
    בהצלחה !

קרן-לי בן בסט, N.D
    דולה ומדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה