היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי לכן, אני חדשה בפורום, מקווה שתוכלו לסייע לי מנסיונכן.. בשבוע שעבר עשיתי סקירת מערכות מאוחרת, לשמחתי הכל בסדר עם העובריקו, רק שהרופא ציין שצוואר הרחם שלי קצר ונמצא בגבול התחתון (ושאל כל מיני שאלות מלחיצות - מרגישה צירים? התכווצויות חזקות? כאבי גב?) מישהי חוותה? יודעת מה המשמעויות? אני בשבוע 23+5, הריון ראשון.. תודה!!
6 תגובות
עמוד 1
ברוכה הבאה והמון בהצלחה המשך הריון קל ותקין לא חוויתי אז לא רוצה להטעות אני מניחה שעוד יכנסו ויענו הכי חשוב שתקפידי לנוח לשתות ולעקוב...
אם אני לא טועה היה את זה לבת דודה שלי ובשבוע מוקדם יחסית היא הרגישה צירים, הבייבי רצה לצאת לפני הזמן. אבל, כמו ששאל הרופא: את מרגישה משהו ממה שהוא הזכיר? בכל אופן, תקפידי לבדוק ולהיות ערנית !@! המשך קל ותקין !!
________________ ה', הענקת לי אוצר נדיר מאין כמותו. מודה לך בכל שניה ומבקשת שתשמור לי עליו תמיד.
ברוכה הבאה שימשיך קל ותקין
ברוכה הבאה כן לי היה מחודש שביעי צוואר רחם קצר, ז"א מחיקה של צוואר הרחם. או במילים אחרות - התקצר לקראת הלידה....... :) אבל אין לך לדאוג או לחשוש, פשוט לעקוב!!!!
תודה רבה לכן!
היה לי גם צירים מוקדמים (משבוע 34). אבל סחבתי עד 38 ב"ה. אז יש אחוזים יותר גבוהים של סיכוי שיהיה לך צירים מוקדמים אבל לא בטוח. פשוט תעקבי :)