מי מכירה את החיתולים האלה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות,

אתמול הייתה כתבה באחד העיתונים כי מחירי פמפרס עומדים לעלות בעוד 6% כאשר גם ככה הם הכי יקרים מכל החיתולים.

אני משתדלת לקנות במבצעים ויוצא סביר אבל לפעמים נתקעים...

גיסתי סיפרה לי (ונדמה לי גם צישהיא פירסמה כאן לא מזמן) שיש יכשיו בגרופון חיתולי פמפרס פרימה באריזה כתום צהוב (רגיל זה כחול ירוק) והם עולים 29 ש"ח לחבילה כולל משלוח.

אני לא מכירה אותם בכלל.

מי מכירה ויודעת מה זה?

אני לא רוצה לעבור לסוגים אחרים כבר ניסיתי ולא טוב!

אודה לעזרתכן.
7 תגובות
עמוד 1
  • לא מכירה אבל אשמח לשמוע גם
  • לפי מה שהבנתי, בפנים זה אותו טיטול (אני חושבת כמו האקטיב בייבי - הכחול-ירוק), פשוט עודפי טורקיה, לכן האריזה שונה.
  • היו שמועות שאין להם אישור של מכון התקנים, אבל מאז הבנתי שדווקא סידרו את זה

שימי לב לכמות הטיטולים בחבילה- זה לא בהכרח משתלם משמעותית
    נטשה
  • תודה בנות!

כתומית אני אבדוק תודה!

נראה לי בסוף אשאר עם הרגיל שיש לי למרות המחיר כי אני הכי אוהבת אותם בגלל רכות
  • אל תקני
    הייתה על זה כתבה בממון שזו תרמית ואלו עודפים שבכלל לא קיבלו אישור בארץ
    אני גם קונה במבצעים אבל כשאין אז רק חיתולי בייביסיטר הם פשוט מצויינים וזולים

• אני קניתי אותם וביטלתי ברגע האחרון.
    שמעתי שהם לא משהו. ראיתי בפייס תגובות של אנשים שלא היו מרוצים!

• Made in Turkey

הי׳ה אצלנו מבצע 3 ב -100 ג״כ אריזה כתומה,

אז ספרתי לאחותי והיא אמרה שהם לא שווים

אבל זה לא אינדיקצי׳ה כי אחיי-ן שלי נורא רגיש,

אז היא אף פעם לא מנסה משהו שהיא לא מכירה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה