אני חושבת שיש כאן בעיה יסודית גלי.
סליחה על הרצינות התהומית כן?
אבל אני חושבת שכל צד פה משחק חתול ועכבר ומשהו ממש מסריח לי.
למה לא לנסות לברר אחת ולתמיד מה הבעיה ?
יכול להיות שאי פעם אמרת להם משהו, אפילו בהיסח הדעת שגרם להם לא "לאהוב " אותך יותר בתור כלתם?
אולי הגיסים המגעילים שלך הוסיפו שמן למדורה?
אני כמובן בעד פשרה ושלום בית ואני יודעת כמה לא נעים לבעלך להיות באמצע של כל זה.
\היה לי את אותו מקרה עם חמותי שבוע שעבר, אוסף של אירועים שאני חשבתי שהם זניחים פגעו בה בצורה כזאת שהיא לא רצתה לדבר איתי יומיים- היא בנתה לעצמה כזה סיפור בראש ואם לא היינו מדברות על זה זה היה בכיף מתגלגל לכסאח אטומי.
ובעלי ממש היה מדוכא מזה שאנחנו כועסות אחת על השנייה.
יכול להיות שהם לקחו איזה קטע שלך מפעם ופשוט התהפכו עלייך.
למה שלא תגידי לבעלך:
בעלול יקר
אני צריכה לטפל עכשיו בתינוק קטן, שלי ושלך. אנחנו כאן לתמיד ולא מתכוונים ללכת לשום מקום. אולי תבדוק אחת ולתמיד למה ההורים שלך לא רוצים להיות פה אף פעם? למה הם מבקרים את שאר הנכדים ואת ליהוא עושים טובה? האם פגעתי? האם עשיתי משהו? ואם לא עשיתי כלום אז למה היחס הזה?
אם יברר ותדעי שפגעת מה אכפת לך להתנצל ולקוות שיתחיל דף חדש? עשית את המאמץ האחרון, הראית שאכפת לך והעברת את הכדור למגרש שלהם. אם לא פגעת והם סתם נבלות אז אין בעיה, שלא יבואו לראות את הנכד.
כשחמותי הכעיסה אותי היא חטפה כזאת כתף קרה לא קיבלה ממני טלפון אחד או סמס עם תמונה של הילד. בדיוק יום וחצי לקח לה להתיישר.
אם לא אכפת להורים של בעלך מהילד, הם לא ראויים להיות מוזמנים.
את את שלך עשית.
סליחה על החפירה. עצה שלי שתגמרי עם זה אחת ולתמיד כי כל הפוסטים האלו רק מראים לי כמה זה אוכל אותך וחבל לי על כל ךהמתח והעצבים שלך.