שאלה דחופה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני לוקחת יסמין למניעה.
    תמיד לקחתי באזור של הצהרים והיה לי מאוד נח יום רביעי שעבר התחלתי חבילה חדשה והתחלתי בלילה ב11:30 כי עד שבעלי חזר והביא לי את זה.
    עכשיו אני כמעט כל יום שוכחת ולוקחת יותר מאוחר

9 תגובות
עמוד 1
  • לכן אני שונאת לקחת כדורים...זה כ"כ מלחיץ הקטע הזהשל הזכירה.....ממליצה על טבעת...אין בעיות של דימומים .לא צריכה לזכור כול יום רק פעם בחודש+יכולה לחבר טבעות ובכך למנוע מחזורים לכמה חודשים...בקושי תופעעת לוואי.
  • חשוב להקפיד לקחת בשעה קבועה כל יום
    אבל אם את שוכחת פעם או פעמיים ולוקחת מאוחר יותר
    זה לא נורא...
    אולי תאחרי את השעה? אולי תיקחי כל יום לפני השינה?
    השעה שלי הייתה 12 בלילה כי אני תמיד ערה בשעות האלה
    שמתי גם שעון מעורר קבוע בזמן הזה לכל השבוע.

• אני תמיד לקחתי בצהרים וכמעט אף פעם לא שכחתי עכשיו התחלתי בלילה וזה ממש לא נח לי בצהרים זה כבר מובנה לי בראש

• זה ממש לא נורא
    שתיתי יסמין שנים ואף פעם לא היו לי דימומים...

• אירה-
    אני יכולה לקחת בצהרים אם עד עכשיו לקחתי בלילה?

• הייתי 8 שנים עם יסמין.
    מעולם לא הקפדתי על שעה, פעם לקחתיבבוקר, פעם בלילה ומעולם לא סבלתי מדימומים או תלות!

• לקחתי יסמין כמה שנים
    אףפעם לא הקפדתי על שעה קבועה
    הייתי לוקחת בערב או הלילה כי זה היה הכי נוח..

• גם אני שאלתי את שאלת הזזת השעה
    ושירן שאמא שלה מבינה בנושא אמרה לי שאפשרי להזיז לשעה מוקדמת יותר
    תזיזי לשעה שאת הולכת לישון נניח 21:00 או 22:00
    ותשימי את זה ליד המיטה

כשאני הזזתי לא היו דימום או משהו שונה

• בובה,

תשאלי את ד"ר הדר מהפורום הרפואי ליתר בטחון אבל לדעתי הבנות צודקות.

אני לוקחת הרמונאט ובדרך כלל בירב אבל אם שכחתי אני לוקחת יותר מאוחר ואם הולכים לאירוע וכדי לא לשכוח לוקחת יותר מוקדם. העחקר שתקחי בזמן שאת זוכרת כלומר אם נוח לך בצהריים תעברי ותתחילי לקחת בצהריים.

גם רשום בספח שאם שכחת אפשר לקחת עד 12 שעות זה אומר שאפשר להזיז.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה