מסיבת חנוכה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מתי עושים אצלכם ???
    אצלנו קבעו כך : בגלל המצב הביטחוני הילדים לא התכוננו .
    הוחלט שהמסיבה תהיה בשעות הבוקר ללא הנוכחות של ההורים.
    ובנוסף ... היתה בעיה עם החשבון של הגן וכמעט כל ההורים לא שילמו עדיין את התשלומים . אין מספיק כסף לשלם למפעילה , לסופגניות , למתנות וכו'..
    אני אישית בעד . מבינה את המצב ותומכת בהחלטה (כנראה יפצו ויעשו מסיבה עם ההורים ביום המשפחה)
    רוב ההורים בגן זועמים ...
11 תגובות
עמוד 1
  • למזלי הגדול - לגן של ניצן ולגן של יותם יש את אותה מפעילה שעושה חוג ריתמוסיקה והיא גם עושה להם את המסיבות - וזה אומר שהמסיבות לא יהיו באותו הזמן
  • האמת - בעסה....מסיבת חנוכה זו המסיבה הראשונה של הילדים עם ההורים בגן......נראה לי שגם אני הייתי מתאכזבת (מצד שני = פחות כאב ראש לדאוג לבייביסיטר...

[email protected]

פייס: ortal_hori
  • מצד אחד מבאס שלא תהיה לכם מסיבה עם ההורים, מצד שני- אם יפצו על כך, אז סבבה.
    איזו ברירה כבר יש לגן? ולמה ההורים זועמים אם הם לא משלמים בזמן?
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • אצלנו חוגגים בערב . בגן הצמוד חוגגים יום שישי בבוקר

• גם אני לא מבינה איך הורים מרשים לעצמם לזעום אך לא לשלם....
    זו בס"ה מסיבת חנוכה.... נראה ממש הגיוני לדחות.
    נראה שאנשים מחפשים על מה לכעוס....

• אני הייתי שמחה דוקא
  • רום אופיר חגגה אתמול ואחרי שנתיים שהיתה בגן שלא חגגו עם הורים (לא זכורה לי מסיבה בכל אופן, למעט סוף שנה), שמחתי לראות אותה משתפת פעולה, רוקדת וקצת שרה. בדר"כ בפעילויות היא מאוד מסתגרת וכאן היתה מקסימה
  • גם לי לא ברור איך ההורים כועסים,אם הם לא שילמו.......
    איך הגננת אמורה לממן את המסיבה?

אצלנו, בגן של שחר, מי שמכינה את הילדים למסיבה היא המנגנת של הגן (חוג ריתמוסיקה) , גם אצל אורי כשאני חושבת על זה...

• אצל נטלי בבוקר

• לשילה היה אתמול בערב, הביאו להם מפעילה שדיברה אליהם קצת כמו אל ילדים קטנים..
    מצד אחד אני חושבת שכל הלחץ של החזרות לפני המסיבה לא תמיד בריא להם.
    אני זוכרת שבשנה שעברה הודיה היתה מספרת לי דברים לא נעימיםש אמרו להם שמי שלא ישתתף ויעשה את התנועות טוב אז אמא שלו תתבייש בו ולא תרצה להיות וכ'ו..
  • פיתוש- מה זה??????
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה