היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות. מישהי כאן משתמשת? מישהי יכולה לעשות לי בעד ונגד?
7 תגובות
עמוד 1
מזה חיתולים רב פעמיים שאת צריכה לכבס אותם? לא ידעתי שהם עדין קיימים
איכס נשמע לי דוחה להכניס למכונת כביסה קקי או לכבס את הקקי ביד
כתוב שצריך לקנות משהו כמו 15 כאלה ושזה מספיק וכשצריך להחליף אז מורידים לו שוטפים את זה ואז שמים בדלי וככה צוברים איזה 4-5 ואז מכניסים למכונה.. זה מהאתר הזה המידע http://www.biglal.co.il/websites/chitulim/605.asp
פשוט הכי חשוב לי שהטוסיק של הקטן שלי יפסיק להיות אדום ומודלק כל הזמן, חלאס אנחנו סובלים מזה יותר מדי זמן
באיזה חיתולים את משתמשת שעושה לו תפרחת?
לאוראל שלי מה שעשה תפרחת היה פמפרס - עכשיו אנחנו עם ביביסיטר וזה אחלה לאוראל
היינו עם פמפרס פרימיום רוב הזמן והם היו לו פחות או יותר טובים למרות שגם אז הוא סבל מזה פה ושם לאחרונה עברנו להאגיס/טיטולים מלת ברירה , פשוט אין לנו כסף יותר לפמפרס, וזה הורגגגגג לו את הטוסטוס
תנסו את הביביסיטר - זה במחיר של טיטולים ולאוראלי בכל אופן זה מתאים לא עושה לו תפרחת
מסכן ליעדוש שירגיש טוב
תודה מאמי אני אנסה הוא עם תפרחת כבר איזה שבוע.. אמנם זה במגמת שיפור אבל עדיין יש פצעים ועדיין בכל נגיעה קטנה שלי שם עם המשחה הוא פשוט עוצם עיניים ומכווץ את כל הפרצוף מכאבים